Eliminácia ozbrojených síl – národná samovražda

25. októbra 2019, petersvec, Nezaradené

Post-lisabonský neštát-superštát EÚ už teraz zlyháva vo všetkých hlavných pilieroch štátnosti. Pretože nie je štát, ale uzurpuje si právomoci štátu. Pretože európsky národ neexistuje. Pretože európske vlastenectvo nemôže existovať. V oblasti bezpečnosti aj preto zlyháva úplne. Jej zásadnou redukciou. Podporou ilegálneho správania, akceptovaním kriminálnikov v masách ilegálnych migrantov. Ale aj v oblasti ochrany verejnosti – v bezpečnosti lietania, v potravinovej, v ekologickej, v liekovej bezpečnosti. Hypercentralizácia EÚ nie je o demokracii, je o moci oligarchie, čiže vlády menšiny nad drvivou väčšinou.

Eurobyrokracia neoplýva odbornosťou, ale prekypuje „európskou“ lojálnosťou. Eurobyrokracia nemá vlasť, je lojálna iba moci a svojim privilégiám. Charakteristickou črtou socializovaného kapitalizmu „európskeho“ typu je vytváranie dlhov. Dlhy sú socializované, pričom zisk je privatizovaný. Štátny dlh Slovenska je okolo 40 miliárd eur. Pritom za členstvo v EÚ sme doteraz zaplatili asi 10 miliárd eur. Takže štvrtina nášho štátneho dlhu priamo súvisí s našimi členskými poplatkami. Podobne sú na tom ostatné členské štáty EÚ. Pomáha to iba oligarchii.

Za tie peniaze sme už dávno mohli vybudovať malé a špičkové ozbrojené sily, zmodernizovať verejné nemocnice. Zabezpečiť modernizáciu a vybavenosť policajných aj záchranných zborov, vrátane účinných preventívnych opatrení. A tým radikálne znížiť počet obetí nehôd a iných nešťastí, ktoré sa ročne počítajú na stovky. Namiesto plagátov o humanizme, rovnosti a nadprávach mikro-menšín. Namiesto korupčných reklám na propagáciu EÚ, ktorých dôsledkom je autocenzúra postojov odhaľujúcich antidemokratickú podstatu súčasnej EÚ. Nemyslím nedemokratickú, dobre čítate – antidemokratickú. Namiesto neúmernej spotreby byrokracie a prevádzky neprehľadného množstva inštitúcií EÚ.

Ak dovolíme vznik nadnárodných ozbrojených síl a zborov EÚ, naše poplatky do EÚ sa budú nutne zvyšovať. Násobne oproti súčasnosti. Naša obranyschopnosť bude eliminovaná. Proklamovaný „spoločný“ obranný potenciál bude radikálne znížený. Tam nebude platiť synergický efekt kde 1+1=viac ako 2. Stane sa presný opak – 1+1=menej ako 1. Výsledok? Závažné bezpečnostné ohrozenia budú radikálne zvýšené. V čase, keď nám cudzí politici do priestorov bez hraníc naťahali státisícové masy nepreverených osôb. Čiže spôsobili zásadné zvýšenie vnútorných ohrození, ktoré sa môžu preliať do členských štátov.

Všetky jadrové mocnosti sú ohrozením tak pre seba, ako aj pre ostatných. Lebo jadrové zbrane sú samy osebe ohrozením. Lebo superveľmoc EÚ, ak bude trvať na štatúte superveľmoci, bude sa nutne musieť stať jadrovou superveľmocou. Pridaním ďalšieho aktéra do jadrového klubu – Nemecka v prestrojení za EÚ. Prostredníctvom presadenia „spoločných/federálnych“ ozbrojených síl EÚ si každý z nás strelí smrteľný náboj do vlastnej hlavy. Voľbou liberalizmu každý z nás spácha národnú samovraždu.