Premiér odstúpte, inak sa stanete iniciátorom masových protestov. Výzva vláde.

16. februára 2021, petersvec, Nezaradené

Výzva vláde SR

My občania SR berúci na vedomie:

zároveň berúci do úvahy oficiálne údaje, z ktorých vyplýva:

ako aj priznanie sa samotného premiéra k osobnej zodpovednosti za vysoké  tisícky obetí vírusu, ktoré sú jednoznačným dôsledkom série osobne premiérom nekompetentne iniciovaných plošných testovaní,

vyzývame premiéra Igora Matoviča, aby najneskôr k dátumu 19. marca 2021, na konci predĺženého núdzového stavu, podal demisiu a bezpodmienečne odstúpil, čím zabezpečí demisiu celej vlády.

Nemôžeme sa naďalej prizerať tisíckam mŕtvych a miliardám nehospodárne vyhodených eur.

Toto nie je výzva opozičných strán na rebéliu. Toto je výzva na odpor občanov podľa Ústavy SR, o ktorých ako vláda hovoríte, že chránite ich životy a zdravie.

Ak túto výzvu ako premiér ignorujete, budete mať na svedomí, že ako občania využijeme právo na aktívny odpor a vyjdeme do ulíc, čím napriek možnej nákaze vám ako celej vláde dáme najavo, že ste stratili našu dôveru.

Keď sa doteraz organizoval nejaký protest voči spôsobu Vášho vládnutia, vinu ste kládli organizátorom protestu. Ignorovaním tejto výzvy sa ako premiér stanete iniciátorom masívnych celoslovenských protestov. Vy, ako šéf exekutívy, aj ako súkromná osoba zneužívajúca verejnú funkciu na nebezpečné experimenty, ponesiete tiež zodpovednosť za všetky dôsledky protestov.

Občania Slovenska využívajúci právo na odpor. Odborná skupina „Nepotrebujeme vládcov, potrebujeme správcov štátu“.

(www.oziseo.sk)

Ing. Peter Švec, p.s.c., RCDS; letec; Mgr. Richard Beli; PhDr. Ľubica Blašková; Ing. Peter Božík; Alena Hanáková; Mgr. Eugénia Jakubcová; Ing. Ľudovít Packo, PhD.; MUDr. Štefan Paulov; Ing. Oliver Petrík; RNDr. Jozef Prokeš CSc.; Ing. Boris Ryban; Ing. Jozef Šedovič.