Založ si blog

Ústavu treba naozaj zmeniť

Menšina, pri neúčasti normálnej väčšiny, nám už v niekoľkých voľbách, vrátane primátorských v Bratislave, navolila absolútne a najväčšie zlo. Agresívny, extrémistický, tzv. „progresívny“ liberalizmus. Vláda mikro-menšiny nad drvivou väčšinou má politologický názov pochádzajúci z gréčtiny. Čuduj sa svete, volá sa „oligarchia“. Za peniaze ekonomickej oligarchie nám oligarchické sily v pozadí dosadzujú vládu oligarchie. Totálne nekompetentne amatérskej. Istý údajne slovenský europoslanec, po svojom boľševickom starom otcovi cudzieho pôvodu, podľa vlastného vyjadrenia nezastupuje Slovákov. Zastupuje inú národnostnú menšinu, ktorá mala doteraz vysoko nadštandardné zastúpenie.

Tento politický amatér to robí z jasnej nenávisti k Slovákom. A perlí aj bývalá podpredsedníčka nenávistníckej strany, v ktorej sa spoločne kuklili a pripravovali na škodenie Slovensku. Vlastencov, charakterizovaných láskou a úctou k vlasti, si dovolí označiť za nenávistníkov. Inými slovami, podľa tejto perlorodky drvivo-väčšinový nacionalizmus je zlý a zápecnícky. Zatiaľ čo nenávistnícky, mikro-menšinový nacizmus je dobrý, slušný a svetový.

Gazdinka z Pezinka absolútne nespochybniteľne nezastupuje potreby drvivo-väčšinového štátotvorného etnického národa Slovákov, ani politického národa Slovákov, ktorého dôchodcovská časť žije z pár stoviek mesačne. Pre túto evidentne klobásovú právničku (paralela s klobásovými inžiniermi, ktorými sa hemží časť štátnej správy) sú najdôležitejšie nadpráva 3-percentnej menšiny s pobláznenými génmi. Na tento účel si trúfa vyzývať na zmenu Ústavy.

Nesporne má pravdu. Ústavu treba naozaj zmeniť. Tak, aby sa do najvyšších štátnických funkcií nemohol dostať, a teda aby nemohol ani kandidovať, totálny politický amatér, ktorý nikdy nezískal ani najmenšie politické skúsenosti, ktorý má dokonca veľmi podozrivé vzdelanie, nehovoriac o skutočnej praxi. Tak, aby sa z pozície pomocnej sily v rozvracačskej proti-štátke a proti-vládke nedalo za desiatky korupčných miliónov v protiprávnej kampani skočiť rovno do najvyššej pozície v štáte. Tak, aby menšina nemohla ovládať drvivú väčšinu. Tak, aby zahraničnými financiami podporovaná kampaň bola jasne nelegitímna, protiústavná a teda neplatná. Tak, aby sa poctivosť vyplácala a nepoctivosť, vrátane nebezpečných sexuálnych vyoseností akými je pedofília, boli odsudzované a po odhalení nebezpečného konania trestané. Tak, aby spoločenské a ekonomické privilégiá mala rodina. Aby tieto  neboli udeľované na základe osobných intímnych sexuálnych preferencií maličkej časti populácie.

O to viac, ak potrebujeme na šoférovanie vodičák, na pilotovanie draho získanú a tvrdo udržiavanú licenciu, na prijatie do advokátskeho stavu dlhoročnú koncipientskú prax, pre lekárov atestácie, pre šéfkuchárov skúšky a prax v pomocných činnostiach. Len na prezidenta alebo premiéra stačí verbálne deklarovaná slušnosť, vybľakovanie o potrebe zmeny, dokonca drogová minulosť.

Kto nepozná plány susedných štátov, ten s nimi nemôže uzatvárať spojenectvá: Sun-Tzu. 11.

26.02.2021

Pokračujem 11. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

Poznaj nepriateľa a poznaj seba, tvoje víťazstvo nikdy nebude ohrozené: Sun-Tzu. 10. časť.

24.02.2021

Pokračujem 10. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

Keď sú vojská nedisciplinované generál nemá autoritu: Sun-Tzu? 9. časť.

22.02.2021

Pokračujem 9. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

APTOPIX Russia Belarus

Prečo Lukašenko vyvracia Putinovu ukrajinskú verziu teroru? Útočníci z Crocusu chceli utiecť do Bieloruska, tvrdí

28.03.2024 16:00

Diktátor Alexandr Lukašenko svojím vyhlásením, že teroristi od podmoskovskej haly Crocus pôvodne unikali smerom do Bieloruska, podkopal naratív Kremľa o ukrajinskej stope.

SR Bratislava politika vláda 19. schôdza BAX

Poslanci z SNS predložili zmeny v zákone o neziskových organizáciách

28.03.2024 15:53

Novela hovorí aj o právomoci Ministerstva vnútra SR rozpustiť občianske združenie.

petersvec

Bez nacionalizmu, čiže vlastenectva, je každý politik len príživník z peňazí platcov daní a každý vojak len vešiak na uniformu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 262
Celková čítanosť: 1187483x
Priemerná čítanosť článkov: 4532x

Autor blogu

Kategórie