Založ si blog

Európska armáda bude nástroj agresie

Národno-štátne vlastenectvo je základným predpokladom tej najelementárnejšej politickej slušnosti a charakternosti politikov a štátnikov. O čo predovšetkým ide? Slovensko si musí zachovať suverenitu v najvyššej možnej miere a to najmä a predovšetkým nad všetkými piliermi štátnosti. Tie, ktoré sú ešte v našich rukách, neodovzdajme. Tie, ktoré menej osvietení kolaborantskí politici už odovzdali, si vezmime naspäť.

V činnosti poslancov NR SR musia jednoznačne dominovať kroky garantujúce zachovanie si zvrchovaného práva prijať alebo odmietnuť čokoľvek, čo by bolo pre Slovensko nevýhodné. To je suverenizmus. To je podstata toho, o čo bojovali celé národy, po celom svete, v celej histórii ľudstva. Hlavným úsilím musí byť udržiavanie a posilňovanie štátnosti.

Ak by vznikli „európske“ ozbrojené sily a zbory nebude problém presvedčiť tisícky slovenských junákov, našich vnukov, aby sa ulakomili na nemecké žoldy. Stanú sa žoldniermi cudzích záujmov. Ako už neraz v histórii. Ale truhly s ich telami pristanú na slovenských letiskách. Do USA prišli z Iraku tisícky truhiel. S telami žoldnierov z chudobných štátov alebo mestských častí USA. Zmrzačené telá násobne vyššieho počtu našich junákov budú v invalidných vozíkoch tlačiť matky, žijúce z minimálnych slovenských dôchodkov, nie z nemeckých. Aj takých majú v USA desaťtisíce z vojny v Iraku a ešte viac z vojny vo Vietname. O účasti našich vojakov vo vojne nebude rozhodovať národný parlament, ale nadnárodná elita, ktorej je jedno, či náš národ prežije a ako budú žiť obete ich agresívnych záujmov. A voliči ich nebudú môcť za zlé rozhodnutia poslať na smetisko dejín.

Ak si niekto myslí, že budúci lokaj a vešiak na generálsku uniformu slovenského pôvodu, skorumpovaný vysokými príjmami, bude mať nejaké slovo v akejkoľvek podobnej štruktúre, je na omyle. Ak mu láskavo dovolia niečo realizovať, tak len to, čo bude v záujme toho, kto má najväčší podiel hlasov, zdrojov, moci. A keďže nebude slúžiť svojej vlasti, nebude vlastenec, tak nebude generál, bude len lokaj. A bude len vešiak na generálsku uniformu, nebude mať vlasť. A bude mu to jedno.

Možno nám raz pri vyšetrovaní umelo vymyslených procesov proti rozvracačom „jednoty EÚ“, čiže slovenským vlastencom, do bytu vtrhne komando z „EuroGestapa“ na čele s veliteľom schopným rozprávať po slovensky. Ale jeho ciele a zámery bude určovať ten, kto mu bude dávať plat, od ktorého závisí jeho kariéra, korupčná hodnosť, odmeny, privilégiá, rast. A to nebudú slovenské orgány, ani ešte stále väčšinovo volený slovenský parlament. To bude mikro-menšinová nadnárodná elitárska skupina. Ani nadnárodná polícia, teda gestapo, nebude mať vlasť. Aj im to bude jedno. Oni nepotrebujú vlasť, oni budú kúpení. Budú žoldnieri.

Aj takzvané spoločné záujmy tiež musí niekto určovať. Už dnes to v rámci EÚ robí oligarchia v pozadí. Po vytvorení super-veľmocenských ozbrojených síl EÚ bude mať nadnárodný oligarchický vojensko-priemyselný komplex v rukách prostriedok na masívne obohacovanie kolosálnych rozmerov. Oni rozhodnú aká výzbroj sa má chcieť nakúpiť a teda sa nakúpi. S enormnými ziskami. Oni rozhodnú, kde majú byť a teda kde budú základne, kasárne, kde budú sklady, aké bude použitie munície. Tak vo výcviku, ako aj v nimi vyvolaných živých strelniciach – vo vojenských operáciách. S cyklickými enormnými ziskami za doplnenie nimi „naplánovanej“ spotreby.

Je potrebné odmietať obmedzenie suverenity povolením cudzích základní USA. Ale o to skôr treba bezpodmienečne a nekompromisne odmietať vytvorenie spoločných ozbrojených síl EÚ. Pretože rozmiestnenie takých „spoločných“, „federálnych“ základní kdekoľvek na Slovensku sa stane vnútornou záležitosťou vrchnosti superštátu EÚ, nie slovenských orgánov. Nezabúdajme, federáciou môže byť len štát. Ak EÚ nie je štát, môže byť potom federáciou? Presadzovanie ozbrojených síl EÚ je oveľa závažnejšia vec, to sú úklady proti štátu.

Dnes veľká väčšina štátov EÚ vynakladá na obranu len niečo nad 1% HDP s priemerom okolo 1,5%. Vrátane Nemecka. Jadrová superveľmoc sa nebude pýtať. Vojensko-priemyselná oligarchia v pozadí rozhodne a politickí poskokovia oznámia zvýšenie výdavkov na obranu. Na úroveň západných jadrových veľmocí. Čiže niekde na úrovni medzi 2,1 až 3,4% HDP. Zaplatíme to my všetci. Vyššími daňami, nižšími dôchodkami, vyšším transferom dividend. A nižšou hodnotou meny v našich peňaženkách tým, že oligarchická ECB natlačí masívne množstvo peňazí, aby super-veľmocenské ambície v rukách sesterskej vojensko-priemyselnej oligarchie pokryla zdrojovo.

Pokušenie na projekciu sily kovbojskými metódami bude veľké. Dokonca obrovské. Bude neodolateľné. Naši vojaci budú za akési európske záujmy, nasadzovaní do akcií svetového policajta všade, kde o tom rozhodne nadnárodná vojensko-priemyselná oligarchia. Potrebujúca overiť zbraňové systémy a zarábať na spotrebovanej munícii.

Naopak, malé štáty si netrúfajú na agresívne vojny. Nepredstavujú ohrozenie. Preto nemajú dôvod chcieť spoločné ozbrojené sily EÚ. V záujme seba, svojich detí, vnukov, svojej národno-štátnej budúcnosti. A – hoci to možno vyznie pateticky a velikášsky – aj v záujme svetového mieru. Veľmi dobre si premyslíme, kto sú novodobí Hitleríci a kto Quislingovia alebo Pétainovia. Kto má imperiálne záujmy a kto sú ich kolaboranti. Nezabúdajme, stále platí, že ten, kto sa nepoučí z histórie, si ju raz zopakuje.

Kto nepozná plány susedných štátov, ten s nimi nemôže uzatvárať spojenectvá: Sun-Tzu. 11.

26.02.2021

Pokračujem 11. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

Poznaj nepriateľa a poznaj seba, tvoje víťazstvo nikdy nebude ohrozené: Sun-Tzu. 10. časť.

24.02.2021

Pokračujem 10. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

Keď sú vojská nedisciplinované generál nemá autoritu: Sun-Tzu? 9. časť.

22.02.2021

Pokračujem 9. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

chrípka. pacient, lekár, prehliadka

V Bratislavskom kraji sa počas tohto roka vyskytol čierny kašeľ v 50 prípadoch

18.04.2024 19:25

Najvyššia vekovo-špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine 15- až 19-ročných osôb.

petersvec

Bez nacionalizmu, čiže vlastenectva, je každý politik len príživník z peňazí platcov daní a každý vojak len vešiak na uniformu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 262
Celková čítanosť: 1189975x
Priemerná čítanosť článkov: 4542x

Autor blogu

Kategórie