Založ si blog

Civilné armády bez kontroly: obrovské ohrozenie štátov

Priamo súvisiace politickým amaterizmom vyvolané vnútorné ohrozenia štátov EÚ, s vonkajším pôvodom, majú zdroj vytvorením obrovskej masy ľudí, ktorí v dôsledku vojen a revolúcií, v mene vývozu demokracie, stratili perspektívu a dôstojnosť. Tým sme v nich aj v početnom potomstve na desaťročia zasiali nenávisť k tým režimom, ktorých rozhodnutia ich stav spôsobili. Aj malá časť takto zmýšľajúcich a zradikalizovaných jednotlivcov zodpovedá paralele tisícok zbraňových nosičov.

Časť z nich prešla vojenskou kariérou, alebo v novej generácii militantnou rodinnou výchovou. Nevieme aká je veľká, pretože vládnuce orgány sa pod závojom humanizmu vzdali svojej povinnosti preverovania individuí, ktoré si pustíme do našich bytov, doslova spální. Štátne spravodajské orgány sa nesmerovaním tými najmenej osvietenými politikmi venujú nositeľom „extrémistických“ slobodných názorov, čím účinne pôsobia výlučne a len pri potláčaní slobody slova a vyjadrovania drvivej väčšiny.

Potom im už nezostávajú zdroje na sledovanie skutočných extrémistov a teroristov medzi výraznou časťou nelegálnych migrantov pozvaných tými najmenej osvietenými politikmi. Ani na sledovanie rovnako agresívnych a nebezpečných extrémistických zoskupení v istej časti mimovládok, neraz priamo podporovanými tými najmenej kompetentnými a neosvietenými politikmi-sluhami. Tým politici fatálne zlyhaliochrannej úlohe pre svojich občanov-voličov.

Systém voľného spojenia takýchto nepriateľov s cudzími hodnotami (obidve spomenuté rizikové skupiny reprezentujú nám cudzie hodnoty) sa nemusí podobať sieti buniek a nezávisí od existencie formálnych štruktúr. Skôr sa podobá infikovaniu vírusom. Detekcia je možná až po infikovaní. Inkubačná lehota a symptómy prepuknutia sú neznáme alebo nepredvídateľné. Či už ide o nenávisť alebo túžbu po pomste, tieto symptómy sú len v hlavách nosičov. A tí sa zriedka zoskupujú do orgánov, ktoré by umožňovali ich detekciu.

Vznikajú tu organizácie s vojenskými črtami a mimo štátnej kontroly. A nemyslím tým Slovenských brancov. Tí sú presným opakom, oni sú náhradou za absenciu systémovej štátnej reakcie. Oveľa väčšiu pozornosť si vyžadujú provokatéri z tábora „mimovládne slušných“.

Takéto v podstate civilné armády bez kontroly, platené najmä z vonkajších zdrojov, sa pomerne nepozorovane, ale o to bezočivejšie, už teraz infiltrujú aj do našej spoločnosti. Aj s podporou „slobodných“ médií v rukách hŕstky oligarchov. Môžu v nich kreovať kritickú masu aktérov, ktorých možno nazvať osamelými šakalmi alebo svorkami. Kto môže zaručiť, že okrem vlajok EÚ a plagátov na okamžité použitie nemajú niekde vo svojich brlohoch aj zbrane?

Jedna zahraničná polovojenská skupina, ktorá sa začala premávať po Slovensku, je už legitímne v Európskom parlamente a potichu si v susedných štátoch zakladá filiálky. Bez reakcie zo strany tých, ktorí v menej vážnych prípadoch okamžite posielajú nóty, alebo zvolávajú demonštrácie. A bez reakcie svojich prirodzených spojencov, platených z rovnakých zdrojov – extrémistickej časti politizovaných mimovládok.

Nepodceňujme ani niektoré zdanlivo nesúvisiace vyhlásenia amatérskej držiteľky prezidentského úradu. Ktorá vlastným explicitným vyjadrením nezastupuje drvivo-väčšinovú normálnu časť štátotvorného národa, ktorému chce vládnuť. Ktorá priamo vyzýva na odovzdanie pilierov moci do cudzích rúk, čím explicitne pácha vlastizraduúklady proti republike. Čas výstrahy a prípravy na dôsledky, vyplývajúce z popísaného typu ohrozenia, môže byť nulový.

Rovnaký charakter majú „spontánnevyprovokované protestyslušných“. Alebo demonštrácie na podporu EÚ s tisíckami vlajok EÚ, ako sme to videli nedávno v Londýne a iných hlavných mestách. Tie sa ľahko môžu zvrhnúť na niečo vážne. Zamyslime sa. Už len kto by zaplatil z vlastného vrecka všetko, čo si vyžaduje príprava? Skúste spontánne zorganizovať vlasteneckú demonštráciu so stovkami slovenských vlajok.

Vôbec nie je prekvapujúce, že všetko ZLO podporuje práve protištátny ultraľavicový liberálny „progresivizmus“ pretože on je sám osebe to najhoršie zlo zo všetkých ziel. Hádam aspoň táto analýza bude mať účinok na pochopenie, o čo pôjde v nasledujúcich parlamentných voľbách z pohľadu ohrození, čo a prečo treba kategoricky odmietnuť. Nepodceňujme politický amaterizmus, pôsobí práve proti záujmom väčšiny. Pôsobí v záujme mikromenšiny a cudzích sponzorov. Pôsobí proti štátu a štátnosti. Je teda vážnym bezpečnostným ohrozením. Z neosvietencov bývajú dobrí sluhovia, ale veľmi zlí a arogantní páni. A neraz v jednej osobe. Len si treba vyhodnotiť komu slúžia a komu vládnu. Preto pozor na politikov-neosvietencov.

Kto nepozná plány susedných štátov, ten s nimi nemôže uzatvárať spojenectvá: Sun-Tzu. 11.

26.02.2021

Pokračujem 11. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

Poznaj nepriateľa a poznaj seba, tvoje víťazstvo nikdy nebude ohrozené: Sun-Tzu. 10. časť.

24.02.2021

Pokračujem 10. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

Keď sú vojská nedisciplinované generál nemá autoritu: Sun-Tzu? 9. časť.

22.02.2021

Pokračujem 9. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

kastiel cunovo

Mestá a obce kritizujú nápad rezortu kultúry. Odkazujú: predaj pamiatok je zložitý, novinky situáciu zhoršia

20.04.2024 06:00

Rezort pripustil, že nemá v rozpočte vyčlenené prostriedky na ich kúpu a doteraz si predkupné právo neuplatnil ani raz.

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

petersvec

Bez nacionalizmu, čiže vlastenectva, je každý politik len príživník z peňazí platcov daní a každý vojak len vešiak na uniformu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 262
Celková čítanosť: 1190250x
Priemerná čítanosť článkov: 4543x

Autor blogu

Kategórie