Založ si blog

SIS s praktikami ŠtB! Inkvizičné súdnictvo! Už nám úplne hrabe? Zobuďme sa! To je návrat totality.

Súdy nesmú mať právo odsudzovať na základe ideologického presvedčenia sudcu. Prokuratúra nesmie mať právo protiústavne prenasledovať a postihovať za názory, je vrcholne neprofesionálne, ak namiesto nevyvrátiteľných faktov uplatňuje pri obvineniach emócie. Ani spravodajské orgány nemajú právo chrániť záujmy privilegovanej šľachty v medzinárodných organizáciách, ani záujmy cudzích mocností, ale výlučne a iba bezpečnostné záujmy svojho štátu. Nemajú právo sledovať občanov za názory a presvedčenie, ak tým neohrozujú štátnosť, suverenitu. Ak sa SIS bude venovať bezvýznamným ľuďom s nekultivovanými výrokmi, nezostanú im kapacity na ohrozovateľov našej štátnosti, suverenity: cudzích euroúradníkov, ale najmä vysokopostavených domácich. Sudca svojim rozhodnutím s priamym vplyvom na ústavné práva nemá právo ovplyvňovať zloženie voleného parlamentu, nútiť poslancov do politickej korektnosti! Pretože občania môžu konať čokoľvek, čo im nezakazujú zákony. Štátne orgány môžu konať len to, čo im dovoľujú zákony. Najvyšším je Ústava. Zákony nemôžu byť v rozpore so základným zákonom. Ústava nedovoľuje obchvatom sudcom zmenu volebnej vôle ľudu za spochybniteľný čin poslanca.

Súčasné praktiky znamenajú návrat stalinizmu, návrat 50-tych rokov minulého storočia! Ide o tie najbrutálnejšie roky represií, kedy naše mocenské represívno-súdne orgány tiež slúžili cudzím záujmom. Inkvizítori sa podriaďovali nám Slovákom vnútenej cudzej ideológii, konali proti občanom. Aj vtedy konali na základe vykonštruovaných obvinení neslávnej správy ŠtB bojujúcej proti vnútornému nepriateľovi, za asistencie lokajskej prokuratúry a na základe rozhodnutia zideologizovaných a spolitizovaných inkvizičných súdov. Výsledkom boli vraždy, predovšetkým (nás) tzv. „buržoáznych“ nacionalistov. Pseudo-dôkazy nemôžu byť postavené na expertíze pseudoexpertov v pavedách („expertíza na extrémizmus!“) vychádzajúcich z u nás absolútne neznámych téz, publikovaných v paškviloch v od nás tisícky kilometrov vzdialenej cudzine (nacistická svastika je mimochodom v Indii pozitívny symbol). Tým je brutálne znásilnený princíp súdnej spravodlivosti vyjadrený zásadou „bez akejkoľvek rozumnej pochybnosti“. V slušnom demokratickom súdnictve nemožno akceptovať, aby niekto za vraždu utŕžil 5 rokov, iný za zabitie dostal podmienku, ďalší za spochybniteľný symbolizmus dostal 4 roky za mrežami. Za to môže byť v absolútne nespochybniteľnom prečine možno pokuta. Súčasné praktiky treba zastaviť, ostro odsúdiť, zabrániť ich návratu.

Udalosti posledného obdobia ukazujú, že veci zašli priďaleko, že prekročili všetky červené čiary. Ak ústavní sudcovia pokorne čušia, ak Ústavný súd nekoná, to ešte neznamená, že sa nepáchajú protiústavné a protizákonné zločiny. V záujme ovládnutia štátu, ktorého konečným cieľom je hypercentralizovaný superštát EÚ. V záujme zvrátených totalitných diktátorských predstáv zločineckej ultraľavičiarskej ideológie neoliberalizmu. Podstatou Ústavy SR je sloboda, počínajúc od národnej slobody, teda úcty k suverenite a k štátnosti, cez slobodu názorov a vyjadrovania.

Je mi jedno, že masívnemu množstvu ľudí nedochádza, čo je skutočnou hĺbkovou podstatou zločineckých foriem ľavičiarstva, ktoré sú všetky svojou podstatou liberálne. Že je to menej národného štátu, ale viac nadnárodného superštátu. Že je to zdanlivá anarchická sloboda jednotlivca, ktorej cieľom je nesloboda v politickej korektnosti, teror proti tým, ktorí nesúhlasia. Že je to nesloboda vyjadrovania, represie proti nositeľom iných postojov, hodnôt. Že je to diktatúra menšiny proti väčšine. Že je to okrádanie úspešných tvorcov hodnôt v záujme koncentrácie kapitálu a moci v rukách hŕstky oligarchie a ich privilegovaných prisluhovačov v nadnárodných orgánoch. Že je to postupné okradnutie všetkých v záujme koncentrácie bohatstva v rukách superbohatej mikromenšiny. Že je to vyvolanie a udržanie trvalého strachu a vnútenie existenčných obáv.

Teraz je objektom Kotleba (čitateľ nemusí mať obavy z osobnej zaujatosti, nikdy som ho nestretol), ale zajtra to môže byť ktokoľvek z nás. Aj osobne pisateľ týchto riadkov, ktorý sa netají svojimi argumentačnými odsudzujúcimi postojmi proti zločinnosti neoliberalizmu. A nikto ma v tom nezastaví. Nevylučujem, že bude nutné obnoviť komplexnú poslaneckú imunitu z veľmi prozaického dôvodu. Jej zrušenie represívne inkvizičné orgány dokážu bezohľadne zneužívať. Poslanec sa má venovať príprave a schvaľovaniu zákonov, má sa nepretržite pripravovať na prípadné prevzatie vlády. Ak bude pod sústavným terorom represií, tak sa venuje obrane pred nimi a nie tomu, na čo ho voliči vyslali do parlamentu.

Dnes tí najtupší neoboľševickí ideológovia, vyjadrujúci úctu pri hrobe protislovenského šovinistu, žiadajú represívne zákony proti totalitným režimom, najmä boľševizmu, chcú zaviesť kriminalizáciu ich symbolov. Potom zakážme Starý zákon plný brutality, zrušme históriu, zakážme zobrazovať feudálov, kráľov, faraónov, cisárov, cárov, šľachticov, náboženských hodnostárov-inkvizítorov. Všetci títo na pravidelnej báze uplatňovali brutálnu moc, mučili a vraždili tými najkrutejšími metódami za maličkosti, viedli krvavé vyhladzovacie vojny. Podľa dnešných kritérií teda porušovali ľudské práva a páchali terorizmus.

Ak nezastavíme postupnú transformáciu SIS na jednu zo svojich predchodcov: ŠtB, ak nezablokujeme prerod orgánov činných v trestnom konaní od NAKA, cez Prokuratúru, až po inkvizičné súdnictvo v celej línii na terorizačné represívne orgány totalitného charakteru, potom tu budeme mať totalitu. V mnohých smeroch ju už máme. Údery vracia už aj tým na politickú moc nepripraveným jednotlivcom, ktorí prebudili obludu inkvizície. Oživili ju svojou politickou nemúdrosťou, prijatím nepremyslených a protiústavných zákonov, ktorých jediným konečným cieľom je vydlážďovať cestu neoliberálnej diktatúre a teroru, posilňovať hypercentralizačnú moc nadnárodnej oligarchie v pozadí superštátov, sekundovanú privilégiami skorumpovaných lokajov v nadnárodných úradoch, aj na národnej úrovni. Zastavme to, urobme krok v boji proti totalite. Po prijatí zákona o legalizácii úradníckeho koronateroru ÚVZ možno pochopíme hrôzy stalinizmu. Neviem, či ľuďom dochádza, že aj iný šialenec s fúzikmi bol zvolený v demokratických voľbách obalamutenou masou. Ktorá to neskôr kruto zaplatila životmi, utrpením, hladomorom.

Kto nepozná plány susedných štátov, ten s nimi nemôže uzatvárať spojenectvá: Sun-Tzu. 11.

26.02.2021

Pokračujem 11. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

Poznaj nepriateľa a poznaj seba, tvoje víťazstvo nikdy nebude ohrozené: Sun-Tzu. 10. časť.

24.02.2021

Pokračujem 10. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

Keď sú vojská nedisciplinované generál nemá autoritu: Sun-Tzu? 9. časť.

22.02.2021

Pokračujem 9. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

Finančná správa / FS / Kriminalisti /

Akcia Lotus: Finančná správa zaistila deväť áut, dom, chatu i štyri milióny eur

16.04.2024 10:41

Akcia bola zameraná na rizikových a nepoctivých daňovníkov, ktorí obchodovali s dovezenými motorovými vozidlami, tzv. autíčkarov.

Poprad / Tulipány /

Poprad zdobia tisícky tulipánov z Holandska, vykvitli o niekoľko týždňov skôr

16.04.2024 10:33

Len na hlavnom kruhovom objazde v centre vlani v septembri vysadili viac ako 21-tisíc cibuliek. Ďalšie tisícky pribudli na ostatných priestranstvách.

vojna na Ukrajine, delo

Ukrajina má ťažkosti na východe krajiny, nedostatok munície je závažný

16.04.2024 10:10

Už vo svojej analýze z predchádzajúceho dňa ISW upozornil, že Rusko by nedostatok munície mohlo využiť na ovládnutie mesta Časiv Jar.

Peter Pellegrini

Prieskum: Najdôveryhodnejším politickým lídrom je Peter Pellegrini

16.04.2024 09:49

Vyplýva to z prieskumu agentúry Focus pre TV Markíza. Kto obsadil druhé a tretie miesto?

petersvec

Bez nacionalizmu, čiže vlastenectva, je každý politik len príživník z peňazí platcov daní a každý vojak len vešiak na uniformu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 262
Celková čítanosť: 1189576x
Priemerná čítanosť článkov: 4540x

Autor blogu

Kategórie