Založ si blog

Práve sa začína najmasovejší lekársky pokus v histórii, Mengele by jasal. Urobme z neho referendum o odstavení neschopného premiéra.

Slaboch sa pomstí – tým slabochom je zakomplexovaný premiér, ktorý na to nemá. Silný človek odpustí – nech je čo najväčšia časť národa silná, aby odmietla podvod, až potom budem môcť odpustiť. Inteligentný človek ignoruje – žiaľ, asi nie všetci inteligentní odignorujú spúšťaný vládny podvod. Začína sa najmasovejší vynútený lekársky pokus na národe, ktorý preukázal jednu z najnižších úmrtností na vírus. Je vysoko pravdepodobné, že súčasťou je protiprávna a protiústavná najmasovejšia celonárodná vakcinácia bez súhlasu a vedomia subjektov v histórii ľudstva.

Čo sa stane, keď pokus nevyjde a ľudia budú masovo zomierať? Nič, len sa pod dozorom zločincov začne riadená kolonizácia národa, ktorý najrazantnejšie odmieta masovú nelegálnu migráciu.  Riadená kolonizácia je o nahradzovaní pôvodnej populácie. My sme už zažili niekoľko vĺn v minulosti, tieto sme prežili. To, čo sa s podporou zločincov v EÚ a zhumanizovaných zradcovských národných lídrov pácha od roku 2015 už nie je „iba nelegálna migrácia, to je kolonizácia. Na jej presadenie potrebuje nadnárodná oligarchia čo najhlúpejších a najnekompetentnejších, zároveň zaťatých a emotívnych vládcov.

Včera som sa dozvedel ďalší propagandistický podvod. Údajne vedci potvrdili 40 prípadov infikovania v jedinom lietadle. V prostredí, kde celý vzduch nepretržite cirkuluje tak, že obmena celého vzduchu nastáva doslova za pár desiatok sekúnd. Máme uveriť tomu, že asi zmerali každého cestujúceho pred nastúpením a potvrdili s garantovanou 100% istotou, že nie je infikovaný. Potom nastúpil o tisícky kilometrov iný tím vedcov a po vystúpení bolo zrazu 40 cestujúcich infikovaných. Zo vzduchu, ktorý je mixom horúceho vzduchu od kompresora, zahriateho stlačením na teplotu, ktorá zabije aj odolné baktérie, nieto ešte vírus, a superčistého vzduchu zvonka, počas väčšej časti letu s teplotou od 0 až po -70 stupňov Celzia. Až tak ďaleko si trúfajú zájsť. Rozmýšľajme!!! Idem si zaletieť. Asi sa mám báť. Veď keď to tvrdia vedci a ignorujú fyzikálne reality – vrátane nutnosti vystavenia počas 15 minút vo vzdialenosti menej ako 2 metre, tak asi sa mám začať báť. Odborná organizácia zistila, že v lietadle je šanca infekcie 1 ku vysokým desiatkam miliónov.

Kto nepozná plány susedných štátov, ten s nimi nemôže uzatvárať spojenectvá: Sun-Tzu. 11.

26.02.2021

Pokračujem 11. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

Poznaj nepriateľa a poznaj seba, tvoje víťazstvo nikdy nebude ohrozené: Sun-Tzu. 10. časť.

24.02.2021

Pokračujem 10. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

Keď sú vojská nedisciplinované generál nemá autoritu: Sun-Tzu? 9. časť.

22.02.2021

Pokračujem 9. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

petersvec

Bez nacionalizmu, čiže vlastenectva, je každý politik len príživník z peňazí platcov daní a každý vojak len vešiak na uniformu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 262
Celková čítanosť: 1190388x
Priemerná čítanosť článkov: 4543x

Autor blogu

Kategórie