Založ si blog

Aj dôchodcovia túžia po slobode a ústavnosti. Ďalšia úprimná výzva dôchodcu.

Nasledujúci text mi poslal učiteľ na dôchodku, ktorého už čitatelia mojich blogov poznajú. Ako viete, nie vo všetkom sa s ním zhodneme, ale dokážeme veľmi kultivovane debatovať. Vzhľadom na veľmi aktuálny obsah sa s čitateľmi mojich blogov o tieto jeho úprimné slová znovu delím. Pochopiteľne, s láskavým povolením autora.

Vyhlásenie slobodných občanov Slovenska 2020 

31 rokov sme trpezlivo čakali na stále sľubované lepšie časy a čoho sme sa dočkali? Vláda a prezident ponížili väčšinu národa. Snažia sa nás rozdeliť na zodpovedných a tých ostatných. Presne v duchu rozdeľuj a panuj. Keď sme pred 7 rokmi v podobnom Vyhlásení vyzvali vtedajších parazitov, aby opustili našu krajinu, ani sme netušili, že to rozkrádanie v porovnaní s terajším nasmerovaním našej vlasti do krachu bolo len slabým odvarom. Tých, ktorí koristnícky rozpredali a rozkradli dielo našich predkov, vystriedali iní, ktorí za judášsky groš nivočia našu krajinu a my sa neveriaco prizeráme. Ešte im v tom aj pomáhame a keby  vyhlásili, že zatvárame našu krajinu na rok, tak im nebodaj budeme ešte aj tlieskať.

Toto je Vyhlásenie všetkých Slovákov, ktorí sa cítia a chcú byť a žiť ako slobodní občania vo svojej vlasti. V domovine, ktorú pre nás vybrali naši milovaní predkovia. Tí, ktorí často v pote a krvi budovali, bránili a chránili všetko to, čo by raz urobilo náš život lepším a krajším. Pred našimi očami to všetko berie skazu a teraz navyše súčasní mocipáni nasmerovali našu krajinu do absolútneho krachu. Ruinujú naše zdravie, ruinujú naše rodinné vzťahy, ruinujú často to, čo mnohí z nás horko-ťažko vytvorili pre seba a svojich potomkov.

Všetkého dočasu. Kvôli našim deťom, vnúčatám a potomkom hovoríme: pohár trpezlivosti pretiekol a je tu čas vziať správu vecí verejných do vlastných rúk. Využívajúc Článok 32 Ústavy SR vyhlasujeme právo na odpor. Všetci sme sa presvedčili, že systém, v ktorom sme žili až do týchto chvíľ, je nefunkčný a neopraviteľný. Mnohí sme pochopili, že jedine spolu v duchu Svätoplukových prútov máme nádej na lepší život podľa našich vlastných predstáv.

Viacerí predstavitelia armády a polície nás ubezpečili, že urobia všetko preto, aby sa ani armáda, ani polícia nepostavila proti vlastným občanom. Využívame túto príležitosť a oslovujeme nerozhodnutých policajtov a vojakov, aby si uvedomili, svoju príslušnosť k svojmu rodu, k národu Slovákov. Nechceme krvavý prevrat, len pokojný prechod na nový, spravodlivý systém.

Nastal doslova okamih prežitia alebo straty našej vlasti a zániku nášho národa. Teraz je tá chvíľa, kedy sa ako jeden postavíme zlovôli. Kto iný, ak nie my a kedy, ak nie teraz. Všetci sme hercami v neuveriteľnom divadle, ktoré nám život pripravil. Opona sa pomaly dvíha a začína sa posledné dejstvo. Mnohí nechápavo hľadíme, čo sa to tu robí? Komu máme veriť? Už aby sa to skončilo a život sa vrátil do normálu! Pre tých, ktorí stále nechápu, o čo tu ide, len jeden odkaz. Život sa už nikdy nevráti do stavu, aký bol pred týmto šialenstvom!

Ako sme často čítali v rozprávkach o bratoch, ktorí niekde putovali, tak teraz my ako národ stojíme na rázcestí. Buď budeme pokračovať a žiť ako otroci ovládaní úzkou skupinou tých, ktorí sa prehlasujú za elitu sveta alebo sa postavíme na odpor a konečne zabojujeme o svoje právo na šťastný a spokojný život. Pred siedmimi rokmi sme vyzvali na zjednotenie sa pod našou trikolórou. Dnes nám naši vlastizradcovia dali do rúk oveľa krajší prostriedok. Každý, kto sa cíti vnútorne slobodným človekom, zloží potupný náhubok a verejne sa postaví na odpor voči nezmyselným opatreniam, ktoré, ako už mnohí pochopili, sú len zásterkou a chcú len skryť to, čo je hlavným cieľom.

U nás nie je pandemická choroba, ale šíri sa pandémia strachu. Všetci tí, ktorí sa podieľate na jej šírení, zamyslite sa nad svojím konaním. Za judášske peniaze ste uvrhli národ do paniky a strachu. Korunou tohto vášho konania je nastupujúci totálny rozklad štátu vo všetkých oblastiach. Chorí nedostávajú potrebnú starostlivosť, ekonomika je paralyzovaná, krachujú drobné prevádzky a vidina akéhokoľvek konca tohto celosvetového šialenstva je v nedohľadne.

Vyzývame všetkých roduverných Slovákov. Všetci spolu, v rámci našich ústavných práv prejavme odpor zložením rúšok. Nevysmievajme sa tým, ktorí stále veria, že zažívame katastrofálnu pandémiu. Príde čas, keď pochopia. Ďalším krokom bude ignorovanie každého ďalšieho odovzdávania vášho biologického materiálu, alebo testovania, ako to nazvali oni. Vyzývame všetkých zodpovedných Slovákov, aby sa nezúčastňovali na tomto odpornom zločine, ktorý vyústi v genocídu nášho národa za totálneho rozkladu štátu.

Ďalej vyzývame majiteľov kaviarní, fitnescentier, kín, reštaurácií, hotelov, firiem, obchodov atď. aby prejavili odpor otvorením všetkých prevádzok a nevyžadovaním  nezmyselného modrého papiera.

A na záver.

Všetci tí, ktorí ste zodpovední za to, čo sa deje na Slovensku zapamätajte si: Toto vám neprejde a trest za to, že idete proti vlastnému rodu a národu bude krutý! Nikto z vás neunikne hnevu vami poníženého národa!

Všetci sme povinní konať proti tomu, ako nás ponárajú do bahna neslobody. Najtemnejšie miesta v pekle sú vyhradené pre tých, ktorí sú nečinní v čase morálnej krízy. Inak povedané: „Kto nezastaví zlo, je zaň zodpovedný!“

Za priateľov tímu „Ako ďalej?“

Peter Bulla – dôchodca

Kto nepozná plány susedných štátov, ten s nimi nemôže uzatvárať spojenectvá: Sun-Tzu. 11.

26.02.2021

Pokračujem 11. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

Poznaj nepriateľa a poznaj seba, tvoje víťazstvo nikdy nebude ohrozené: Sun-Tzu. 10. časť.

24.02.2021

Pokračujem 10. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

Keď sú vojská nedisciplinované generál nemá autoritu: Sun-Tzu? 9. časť.

22.02.2021

Pokračujem 9. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Babiš, Pavel

Politológ: Pavel asi Korčoka nepodporí, Babiš chváli Pellegriniho, ale cieli na vlastných voličov

29.03.2024 06:00

Ako vyzerajú vzťahy Česka a Slovenska pred prezidentskými voľbami? Pre Pravdu to vysvetlil český politológ Josef Mlejnek.

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

petersvec

Bez nacionalizmu, čiže vlastenectva, je každý politik len príživník z peňazí platcov daní a každý vojak len vešiak na uniformu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 262
Celková čítanosť: 1187558x
Priemerná čítanosť článkov: 4533x

Autor blogu

Kategórie