Založ si blog

Vianočné želanie: spustime proces národného zmierenia. Odstráňme matovičovsko-naďovskú pomstychtivosť, zákernosť a podlosť.

Do napísania nasledujúcej úvahy, so želaním v jej závere, ma svojou otázkou inšpiroval jeden z takmer 4 tisíc priateľov na facebooku. Vo svojom hneve a nesúhlase s konaním vlády žiada pomstu. Čiže použitie tej istej metódy, ktorú uplatňuje najhoršia vláda v histórii našej vlasti. Viem ho pochopiť, ale uprednostňujem opačnú filozofiu. Nerobím druhým to, čo sám odmietam aby iní konali voči mne. Ak nasledujúce vianočno-novoročné želanie všetkým vám oslovuje kohokoľvek z čitateľov, preneste ho na všetkých známych. Nech sa táto správa šíri a dostane ku všetkým, ktorí odmietajú zákernícku, podlú, pomstychtivú, antikresťanskú, dokonca neľudskú neoliberálnu „OBYČAJNOSŤ„.

Treba zastaviť začarovaný kruh zákerností, pomstychtivosti, podlostí a začať naopak proces ZMIERENIA. Prvým krokom bude poskytnúť jednotlivcom možnosť realizovať sa pod jednou koncepčnou strechou. Čoskoro zverejníme už dávnejšie pripravený návrh spájania sŕdc, duší a mozgov v rámci činnosti konkrétneho, už existujúceho inštitútu. Namiesto nerealistického spájania politických straničiek.

Druhým krokom bude dať ľuďom možnosť, aby mali koho voliť a aby sa neutiekali ku psychopatom, zákerníkom, podliakom, zapredancom, kolaborantom, chamtivcom, vydieračom. Presne to sa stalo v posledných voľbách 29. februára. Návrh s inštitútom, spájajúcim pod jednou strechou srdcia, duše a mozgy tých, ktorým záleží na radikálnej zmene ducha národa a spôsobu spravovania našej vlasti, bude preto nadväzovať na anketu, ktorú som spustil v blogu zo 17. decembra. Našu vlasť vládcovia nevlastnia a nemajú ju právo vlastniť. Našu vlasť môžu len MÚDRO SPRAVOVAŤ na prospech jej vlastníkov: celého národa. Dobré dve tretiny vlády a parlamentu zodpovedajú opačnému popisu. Oni chcú vládnuť, diktovať, chrapúnsky sa vyhrážať, zákerne vydierať, vyvolávať podlé donášačstvo, provokovať nenávisť medzi ľuďmi. Nech odpália, nech si najskôr užijú procesy, ktoré spustili a potom nech skončia tam, kam patria: mnohí na psychiatriu, ale všetci na smetisko dejín. Následne my všetci normálni, neobyčajní, teda anti-neoliberálni, začnime nový národný príbeh. PRÍBEH ZMIERENIA!

Všetci, ktorí nás nenávidia ako národ (za národ tak ako Francúzi považujem všetkých občanov našej slovenskej vlasti), ktorí nenávidia to, že máme vlastnú štátnosť, ktorí nás chcú za asistencie vládnych kolaborantov ovládať, všetci tí potrebujú, aby pokračovala matovičovsko-naďovská psychopatická nenávisť, pomstychtivosť, zákernosti, podlosti a všetko čo som vymenoval. Nerobme to, čo chcú naši nepriatelia. Zastavme to, povznesme sa.

Svet je z výšky naozaj krásny. Potom sa javí krajší aj keď pristaneme. Verte mi, presne viem o čom píšem. Každý z nás je v niečom užitočný, vynikajúci, neobyčajný. Každý z nás aj pochybil, aj môže pochybiť. Preto už nikdy viac nedovoľme podlým chrapúňom, aby vládli, aby pokračovali vo vládnutí.

To si želajme aj na Vianoce, aj do Nového roka 2021. Možno to príde až v roku 2022, ale spustime procesy už v roku 2021, zamýšľajme sa už počas terajších Vianoc. Zastavme prekliatie nášho národa. NEDOVOĽME „OBYČAJNÝM“ MALÝM ĽUĎOM, ABY NÁM VLÁDLI. NECH NAŠU VLASŤ RAZ KONEČNE SPRAVUJÚ NEOBYČAJNÍ ĽUDIA. To nám všetkým z úprimného srdca želám. To si my, všetci NEOBYČAJNÍ ľudia dobrej vôle navzájom želajme.

Váš Peter Švec, kapitán aerolínií, podporovateľ maximálnej možnej miery suverenity, veterán zápasu za štátnosť, protagonista národného zmierenia.

Kto nepozná plány susedných štátov, ten s nimi nemôže uzatvárať spojenectvá: Sun-Tzu. 11.

26.02.2021

Pokračujem 11. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

Poznaj nepriateľa a poznaj seba, tvoje víťazstvo nikdy nebude ohrozené: Sun-Tzu. 10. časť.

24.02.2021

Pokračujem 10. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

Keď sú vojská nedisciplinované generál nemá autoritu: Sun-Tzu? 9. časť.

22.02.2021

Pokračujem 9. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

APTOPIX Russia Belarus

Prečo Lukašenko vyvracia Putinovu ukrajinskú verziu teroru? Útočníci z Crocusu chceli utiecť do Bieloruska, tvrdí

28.03.2024 16:00

Diktátor Alexandr Lukašenko svojím vyhlásením, že teroristi od podmoskovskej haly Crocus pôvodne unikali smerom do Bieloruska, podkopal naratív Kremľa o ukrajinskej stope.

SR Bratislava politika vláda 19. schôdza BAX

Poslanci z SNS predložili zmeny v zákone o neziskových organizáciách

28.03.2024 15:53

Novela hovorí aj o právomoci Ministerstva vnútra SR rozpustiť občianske združenie.

petersvec

Bez nacionalizmu, čiže vlastenectva, je každý politik len príživník z peňazí platcov daní a každý vojak len vešiak na uniformu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 262
Celková čítanosť: 1187482x
Priemerná čítanosť článkov: 4532x

Autor blogu

Kategórie