Založ si blog

Devastačné dôsledky extrémistického feminizmu: Tretia časť

Zásadný problém nebezpečnosti feminizmu má korene v skutočnosti, že na rozdiel od sveta zvierat, v ľudskom rode po víťazstve feminizmu a separatizmu nikto nepripravuje ľudské mláďatá na prevzatie úlohy rodiča. Jedinou školou je už spomenuté pozorovanie v rodine, ktoré separatizmom absentuje. Vo svete zvrátených liberálnych hodnôt, kde extrémistický feminizmus zdôrazňuje potrebu oslobodenia, sa ženy aktívne dištancujú od, pre extrémistické liberálne feministky dehonestujúcej, úlohy nositeliek života a pokračovania ľudského rodu. To priamo súvisí s bezpečnosťou v tej najkoncentrovanejšej forme.

Oficiálna politika podlieha týmto extrémistickým ultra-menšinovým politickým postojom. Vonkajším prejavom je trend zrovnoprávňovania všetkých foriem spolužitia ľudí, aj a najmä tých, ktoré diskriminujú normálnosť, odmietajú tradičné úlohy ženy a muža, teda tie, bez ktorých ľudský rod ako celok degeneruje a dlhodobo nemá šancu prežiť. Už vôbec nie v krízových časoch.

Paradoxne, práve liberalizmus sa vyznačuje hľadaním zvrátených riešení stavu, ktorý spôsobil: v pozývaní migrantov s tradičnými hodnotami na vyplnenie deficitu, spôsobeného presadzovaním extrémistických liberálnych hodnôt. Toto nie je cesta. Ak, tak len cesta rozkladu, vedúca do pekla. Tradičné spoločnosti sa budú správať tradične a budú ohrozením aj pre agresívne feministky. Mimochodom, muži v liberálnych spoločnostiach sa už bránia. Čoraz viac (už aj Slovákov) si hľadá ženy s tradičnými hodnotami. Nuž a modernú, liberalizovanú, feministickú spoločnosť charakterizuje jeden znak: vysoké desiatky percent žien v liberálnych spoločnostiach zostáva bezdetných a zomierajú v samote.

Jediný zákon prírody, ktorý nemá výnimku, je zákon protikladov. Všetko vo vesmíre je nastavené na hľadanie rovnováhy, komplementárnosti. Uvoľnený priestor jednou entitou je vyplnený náhradnou entitou. Rak to funguj. Liberalizmus, ani jeho feministická odroda neurčujú zákony prírody. Našťastie. Inak by sa život nerozvíjal.

Nemám sa prečo hanbiť za to, že v mojom tradicionalistickom svete majú ženy privilegované postavenie. Že sú inšpirátorkami, ale aj držiteľkami rodinného kozuba. Že zdravé ľudské priateľské siete ženského elementu sú v tradičnom svete spojivom a nositeľom budúcnosti. Že muži sme v tomto svete oporou slabších, že preberáme tie nepríjemnejšie zodpovednosti. Nie je dôležité, že preto žijeme kratšie. Čo je dôležité je fakt, že zanechávame stopu. Stopu normálnosti a vyváženosti.

Liberalizmus je anti-strategický, lebo z dlhodobého hľadiska likviduje ľudstvo ako také a ľudskosť vo svojej hlbokej podstate. Je preto aj anti-humánny. Je anti-demokratický, pretože záujmy drvivej väčšiny obetuje pre záujmy mikromenšín. Preto voľme múdro a odmietnime liberalizmus vo všetkých jeho formách. Aj vo forme ohavného extrémistického feminizmu. Ide totiž proti záujmom žien. Likviduje základy spoločnosti.

Liberalizmus je hĺbkovou podstatou totalitný a anti-demokratický, je nebezpečný. Liberalizmus je sám osebe bezpečnostným ohrozením predovšetkým žien, ženskosti, aj mužskosti, rodinných hodnôt a celého ľudstva. Slúži len manipulátorom a ovládateľom. Ľudí a národov. Nebojme sa toho, že časť národa unikne, emigruje, teda pôjde tam, kde si splnia svoje liberálne sny. Prežívali sme, keď nás bolo 3,5 milióna, aj vtedy, keď nás boli 2 milióny, aj keď nás bolo pár stoviek tisíc. S podmienkou. Prežívali sme, keď jadro nášho národa tvorili prevažne kombinácie Alfa samcov s Alfa samicami. Ak to odstránime, vtedy skončíme a zanikneme. Nebudeme prví, nebudeme ani poslední. Ale prečo by tak mal skončiť práve náš národ.

Práve ženy sú prvé, ktoré by mali absolútne striktne odmietať liberalizmus. Pretože hrá sa o budúcnosť zachovania ženskosti a teda o budúcnosť národa, ba ľudstva. Budem považovať za obrovskú česť, ak moje úvahy privedú agresívne feministky do zúrivosti. Ostatní sa môžu aspoň zamyslieť. Tí, ktorým už preplo, sa môžu spamätať. Ako letec vám dám odbornú radu, vianočný darček: ak hrozí nebezpečenstvo, vyhnite sa mu, choďte čo najďalej a nevyčítajte si, že nejaký čas unikalo pozornosti.

Želám všetkým príjemné prežitie Vianočných sviatkov, prípadne aj staroslovenského Kračúna, slovenského to názvu odvodeného od najkratšieho dňa v roku. Užite si tieto výnimočné dni v nádhernej rodinnej atmosfére vyváženosti, normálnosti, komplementárnosti.

Kto nepozná plány susedných štátov, ten s nimi nemôže uzatvárať spojenectvá: Sun-Tzu. 11.

26.02.2021

Pokračujem 11. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

Poznaj nepriateľa a poznaj seba, tvoje víťazstvo nikdy nebude ohrozené: Sun-Tzu. 10. časť.

24.02.2021

Pokračujem 10. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

Keď sú vojská nedisciplinované generál nemá autoritu: Sun-Tzu? 9. časť.

22.02.2021

Pokračujem 9. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Syrskyj: Rusi vypália šesťkrát viac munície. V Charkove sme mohli dosiahnuť viac

29.03.2024 14:16, aktualizované: 15:55

Ukrajinské obranné sily pozdĺž celej rozsiahlej frontovej línie podľa neho majú len minimum zbraní a munície.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10, aktualizované: 15:42

Evakuovať museli 50 ľudí.

petersvec

Bez nacionalizmu, čiže vlastenectva, je každý politik len príživník z peňazí platcov daní a každý vojak len vešiak na uniformu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 262
Celková čítanosť: 1187619x
Priemerná čítanosť článkov: 4533x

Autor blogu

Kategórie