Založ si blog

Želajme si darček na Vianoce 2020: geopolitický prístup premyslenej zdržanlivosti

Odmietam skepticizmus vo vzťahu k možnostiam malých štátov na medzinárodnej scéne. Som presvedčený, že je potrebné presadzovať vlastný geopolitický prístup premyslenej zdržanlivosti. Boli publikované materiály ktoré definujú ďalšiu integráciu Európskej Únie ďalej len (EU), resp. Eurozóny. Dokument o “Európskej superveľmoci”, ktorý sa dostal na portál a do programu poľskej televízie TVP, je podpísaný ministrami zahraničných vecí Nemecka a Francúzska.

Zaoberá sa niekoľkými závažnými a pre malé štáty nebezpečnými aspektmi: tzv. európskou bezpečnostnou dohodou, spoločnou európskou azylovou a migračnou politikou, ako aj údajnou podporou rastu a dokončením procesov hospodárskej a menovej únie. Ďakujem, neprosím si. Nech si tie veci nechajú.

Dohoda súčasných politikov dvoch veľkých historických uzurpátorov, vyvolávačov agresie a dobyvateľov predpokladá, že členské štáty EÚ stratia nárok na vlastnú armádu a špeciálne služby. Čiže stratia obranyschopnosť. Že sa zjednotí trestné právo. Chcú dokonca zjednotiť aj daňový systém, čiže zlikvidovať našu konkurencieschopnosť a ekonomiky ich vysokými daňami. Po zavedení jednotnej meny nemúdrymi politikmi zločineckí signatári chcú zrušenie národných centrálnych bánk. Očakávajú aj jednotný systém udeľovania víz. Likvidáciu suverenít národných štátov chcú zabezpečiť spoločnou zahraničnou politikou s inými štátmi, ale aj s medzinárodnými organizáciami. Vrátane OSN, NATO, OBSE, atď. Nuž a finančne to bude nutné zabezpečiť spoločným rozpočtom pre eurozónu, ale chcú aj Európsky menový fond.

Už dnes poznám zopár nekonečne nemúdrych a nekonečne neosvietených primitívov, ktorých nadchýna myšlienka, že budú súčasťou superveľmoci. A pri svojich gaučových debatách napínajú svaly o tom, ako už NATO malo urobiť poriadok s opolčencami v Donbase a Luhansku. Ako máme vyhnať Rusov zo Sýrie a podobné idiotiny. Keď sa takého masla spýtate, či by bol spokojný, keď ho nejaký Juncker ale pani Von der Leyen pošle do prvej línie, vtedy sa ich to netýka, odpoveď totiž nedostanete. Ak sa bábovky opýtate, či už videl devastačné účinky hoci len 23 mm kanóna, nehovoriac o 155 mm húfnici, alebo raketomete, tak na vás zazerá s vypúlenými očami humanistu, ako sa opovažujem zavádzať militantné témy.

Takému tupoňovi pri jeho IQ už vôbec nedochádza, čo také dokumenty, alebo úvahy môžu a budú znamenať. Že rozviedka aj kontrarozviedka budú podriadené jednému centru kdesi v Bruseli. A naša SIS, aj vojenské spravodajstvo, ba aj NAKA budú zrušené. Bez náhrady. Že Európsky prokurátor bude mať postupne gigantické právomoci a vznikne jednotné trestné právo, ktoré nemusí chrániť naše záujmy. Bude chrániť lotrov a postihovať poctivcov. Náznaky už máme viac ako viditeľné. Aj dvojité štandardy. Že národné štáty nebudú mať právo rozhodovať o migrácii a nebudú mať ani vlastnú azylovú politiku. Že nám sem teda ktosi nasunie masy migrantov, ktorým poskytne násobné príspevky v porovnaní s našimi dôchodkami, ba aj platmi väčšiny obyvateľov. Že rozmiestnenie migrantov bude povinné a národné štáty nebudú môcť nič odmietnuť, len akceptovať. Že nám tu rozmiestnia cudzie vojenské základne tej „našej“, čiže ich armády. Predovšetkým sklady všetkého nebezpečného a u nich nechceného. Veď už ich o to požiadal istý šarlatán na najvyššej priečke. A že o povolaní toho tupoňa do vojny za demokratické hodnoty niekde na okraji civilizácie rozhodne niekto mimo Bratislavy. A že ten niekto určite nebude hovoriť po slovensky. A že ho nebude zaujímať likvidácia jediných potomkov našich slovenských rodín a rodov.

Už som to písal. Ak sa budeme správať ako ovce, ak budú naši najvyšší predstavitelia bľačať tak, ako to chcú ich mäsiari, tak budeme ovce. Pretože svet, aj ten bližší, nás bude považovať za ovce a bude sa k nám správať ako k ovciam. Ak sa naopak, budeme správať ako dospelí vlci, tak každý vlk v okolí vie, čo znamenajú vycerené zuby. Aj to, že by mohol utŕžiť zranenie. Ak vstúpi ovca do svorky vlkov, tak ju zaručene zožerú. Buďme vlkmi, medveďmi, levmi. Svorka, vedená vlčím alfa samcov, alebo hoci aj alfa samicou. Nie dosadenou bábikou za korupčné cudzie zdroje. Nie zajacom, alebo papagájom, ako v čase pred ňou.

Nepodceňujme vojnu nadnárodnej oligarchie realizovanej eurobyrokraciou, proti našej štátnosti a štátnostiam, suverenitám malých členských štátov EÚ. Nepodceňujme fakt, že v prvých líniách domácich kolaborantov majú podosadzovaných absolútne nemúdrych, nekompetentných, nevzdelaných šašov. Oni nie sú na to, aby rozmýšľali, oni sú na to, aby presadzovali rozhodnutia tých, ktorí ich do funkcií dosadili.

Aby sme zrazu nezistili, že už znovu nemáme štát a štátnosť, len jeho torzo. Najbližší manéver urobme v nasledujúcich voľbách. Vysokou a nečakanou účasťou normálnosti vyšachujme extrémistických protištátnostných liberálnych nacistov a pošlime ich na smetisko dejín ešte predtým, ako stihnú nastúpiť a napáchať škody, ako aj odovzdať štátnosť do cudzích rúk. Máme na to. Na slovenský zdravý sedliacky rozum nemali už mnohí, nemajú naň ani doma vychovaní zradcovia a kolaboranti. Aby sme na Vianoce 2020 dostali darček od našich politikov vo forme geopolitického prístupu premyslenej zdržanlivosti. Medzitým príjemne prežime najbližšie Vianoce.

Kto nepozná plány susedných štátov, ten s nimi nemôže uzatvárať spojenectvá: Sun-Tzu. 11.

26.02.2021

Pokračujem 11. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

Poznaj nepriateľa a poznaj seba, tvoje víťazstvo nikdy nebude ohrozené: Sun-Tzu. 10. časť.

24.02.2021

Pokračujem 10. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

Keď sú vojská nedisciplinované generál nemá autoritu: Sun-Tzu? 9. časť.

22.02.2021

Pokračujem 9. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

APTOPIX Russia Belarus

Prečo Lukašenko vyvracia Putinovu ukrajinskú verziu teroru? Útočníci z Crocusu chceli utiecť do Bieloruska, tvrdí

28.03.2024 16:00

Diktátor Alexandr Lukašenko svojím vyhlásením, že teroristi od podmoskovskej haly Crocus pôvodne unikali smerom do Bieloruska, podkopal naratív Kremľa o ukrajinskej stope.

SR Bratislava politika vláda 19. schôdza BAX

Poslanci z SNS predložili zmeny v zákone o neziskových organizáciách

28.03.2024 15:53

Novela hovorí aj o právomoci Ministerstva vnútra SR rozpustiť občianske združenie.

petersvec

Bez nacionalizmu, čiže vlastenectva, je každý politik len príživník z peňazí platcov daní a každý vojak len vešiak na uniformu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 262
Celková čítanosť: 1187481x
Priemerná čítanosť článkov: 4532x

Autor blogu

Kategórie