Založ si blog

Dokedy chceme trpieť agentov extrémizmu v štátnych službách?

Napĺňa sa proroctvo. Presne 12.2.2020, na magický dátum, som napísal vysoko nadčasový blog. Stálo v ňom, že od 1.1.1993 postupne prenikala do protištátnej diplomacie, do štátnej správy, samosprávy a dnes už do najvyšších štátnych úrovní istá chobotnica, navyše infikovaná koronavírusom protištátneho extrémistického liberalizmu. Protištátna chobotnica už ovládla náš štát. Agenti cudzích záujmov hodnotového extrémizmu potvrdili nástup skutočnej totality.

Presne 21. apríla sa štátny úradník ozval. Doteraz hral výlučne za svoju budúcu kariéru, kopal za tých, ktorí mu sľúbili po skončení štátnej služby teplé a dobré platené miestečko, strieľal do bránky „Slovensko“, čiže zásadne do vlastnej brány. Dnes tvrdí, že vraj slúžil Slovensku, vraj svojej vlasti. Už 22.4. dodatočne spresnil, že jeho vlasťou je EÚ. Ja mám jedinú vlasť, nie je to EÚ, je to výlučne Slovensko. Za EÚ nie som ochotný obetovať nič, za Slovensko a jeho štátnosť, ku ktorej som prispel, všetko. Ak nie Slovensko, ale akási „vlasť“ EÚ, konečne sa odhalil. Mimochodom, nezabúdajme, kto ustanovil a držal v štátnych funkciách tieto pijavice, rovnako ako ich sponzora. Ten, kto ich dosadil, sa teraz tvári, že ho sklamali a zo zadných lavíc šermuje  kritikou. Ich chránenec, po dlhé mesiace v demisii, si už užíva plody svojho protištátneho správania vo funkcii, ktorú dostal za dobré služby agenta cudzích záujmov.

Pred časom (12.2.2020), som v blogu zvýraznil: „Parazit zničí hostiteľa, to je jeho poslanie. Útok je viackanálový. Z vonkajšej strany chobotnica, od koreňov cudzopasné rastliny, zvnútra cudzopasné parazity. Chobotnica chce udusiť obeť a nažrať sa. Cudzopasníci aj parazity majú jediný cieľ: žiť na úkor hostiteľa a v konečnom dôsledku hostiteľa zničiť. A zachovať si pokračovanie existencie v potomstve. Cudzopasníkom a parazitom je jedno, že smrťou hostiteľa zahynie, lebo cudzopasník aj parazit je geneticky nastavený tak, že ponechá zárodky na prenos a ničenie ďalších hostiteľov.“ https://petersvec.blog.pravda.sk/2020/02/12/protistatny-koronavirus-na-slovensku-vycina-od-osamostatnenia-protistatna-chobotnica-extremistickeho-liberalizmu-ovladla-stat/

Potvrdilo sa proroctvo a cudzopasná mafiánska chobotnica už v pokročilom štádiu ovládla Slovensko. Budúca vlastenecká vláda, ktorá nastúpi po súčasnom marazme, bude musieť urobiť skutočnú protikorupčnú čistku. Bude to musieť robiť systémovo a plošne. To, čo predstavuje najväčšiu systémovú korupciu v histórii ľudstva, som popísal tu: https://petersvec.blog.pravda.sk/2019/10/26/najvacsia-systemova-korupcia-v-historii-ludstva-eurofondy/ Práve na tento typ korupcie sa bude treba zamerať, bude ju nutné vykynožiť od koreňov, zlikvidovať životodarné prostredie.

Len pripomeniem, že všetko sa začalo organizovaným formovaním tých federálnych diplomatov, poslancov, politikov, aj novej generácie študentov, čiže aj budúcej generácie budúcich vedúcich predstaviteľov, ktorí odmietali samostatnosť. Proces pokračoval postupne cez ovládnutie štátnej správysamosprávy, až po obsadzovanie miest diplomatov, generálnych riaditeľov, štátnych tajomníkov, ministrov, sudcov, prokurátorov, ústavných sudcov, až po najvyššie štátnické funkcie. Za štedré cudzie zdroje. To je dnešný stav. Stav alarmu.

Konštatoval som toto: „Po podvodníckymi korupčnými cudzími zdrojmi ovplyvnených prezidentských voľbách a pred našimi parlamentnými voľbami môžeme bez nadsadzovania hovoriť o stave najvyššej pohotovosti.“ Nepreháňal som, stav je horší, ako sa mohlo prisniť v najhoršom sne. Voliči podcenili fakt, aké gigantické cudzie zdroje a naše zdroje do cudzích gágorov, išli v  reality show s názvom voľby na infiltráciu agentov. Registrujme, aké metódy ovplyvnili časť voličov. Ktorých veľká časť sa už prebudila po prepuknutí COVIDu a absolútnom zlyhaní EÚ. Neskoro. Aspoň sa poučme, zmúdrime už konečne.

Písal som aj o tom, v čom je hĺbkový problém slovami: „Hĺbkový problém je u nás v tom, že nikdy sme si nevyformovali a naďalej si nevychovávame skutočnú diplomaciu, charakterizovanú oddanosťou vlasti. Vyznačujúcu sa prirodzenou hĺbkovou úctou k štátu, ktorému slúžia, k štátnosti ako takej.“ Položil som aj logickú otázku, že ak potom diplomati, ani veľká časť politikov neslúži vlasti, nenávidí svoj vlastný štát, pohŕda vlastnou štátnosťou, ak presadzuje cudzie hodnoty, ak to dokonca robí za cudzie zdroje, čo to je. A odpoveď zostáva naďalej tá istá a jednoduchá. Čo sú títo ľudia? Sú to AGENTI. Sú to agenti cudzích štátov, vrátane entít s prejavmi štátu, ako napr. EÚ. Sú to agenti cudzích orgánov, cudzích entít, cudzích záujmov. Sú to kolaboranti, presne takí istí, za akých zvyknú manipulátori označovať kdekoho, z čias socializmu Biľaka. Tak sa už po stáročia označuje ten, kto neslúži svojmu štátu. Nie preto, že si to myslím, ale preto, že to tak je. Aký je medzi nimi rozdiel?

Trúfol som si definovať, v čom je problém. A ten zostáva. „Problém je potom v tom, aký počet, akú proporciu diplomatov máme v štátnych službách, aký podiel hlboko oddaných vlastencov v najvyšších politických a štátno-správnych, ba aj v štátnických funkciách máme. Diplomat, štátnik, politik, poslanec, minister, štátny tajomník, generálny riaditeľ sekcie, atď., títo všetci majú základnú POVINNOSŤ: podporovať štátnosť, maximálnu mieru suverenity, prosperitu, rozvoj svojho štátu a štátotvorného národa, za ktorý kope, ktorý ho platí. Problém teda znie: Diplomat alebo agent.“

Pre čitateľov som presne definoval, čo, kto je agentom takto: „Agent reprezentuje cudzie záujmy PROTI našim záujmom, proti záujmom štátu a štátnosti. Robí to za výhody, za peniaze, za budúce aj aktuálne privilégiá. To sa volá KORUPCIA. Vždy a všade. Agent je teda korumpovaný. Relatívnym úspechom a privilégiami. Napr. mu vydajú knihu (pochopiteľne protištátnu), tú spropagujú a dajú mu zarobiť. Umožnia mu vzdelanie, tituly, účasť na konferenciách, pobyty v kúpeľoch, v luxuse. Odmenia ho dobre platenou funkciou a zašivárňou v organizáciách. Vrátane OSN, EÚ, OBSE, NATO, ale sú aj iné (napr. výskum). Alebo pre tieto skupiny vytvoria tzv. Think Tanky, dajú im robotu, príjem, budúcnosť, zdanlivú prestíž. Neraz si ich kúpia dopredu, prísľubom postarania sa. Odmenu dostanú až za odvedenú robotu v štátnych službách. V prospech cudzích záujmov. Alebo sa po skončení služby pre štát po nástupe pre nich nepriaznivého režimu stanú novinármi. My sa musíme naučiť prísne rozlišovať medzi štátom, štátnosťou (tie sú posvätné hodnoty) a režimom, čiže charakterom dobovej vlády. Agent robí proti štátu pre cudzie entity. Tie nie sú vždy štátne.“ Platí to naďalej a práve terajšia kariéra bývalého ministra zahraničia v demisii je toho najlepším príkladom

Definoval som aj dodatočný a súvisiaci problém a pýtal som sa, akú činnosť robí protištátna diplomacia konštatovaním, ktoré treba pripomenúť, lebo predikcia sa napĺňa. „Oni vykonávajú protištátnu diverznú činnosť, sofistikovanú sabotáž proti štátu na oslabovanie štátnosti. Oni za to dostávajú peniaze, ale tieto sa sponzorom vysoko vracajú. V reklamách a kúpe ich tovarov, v ovládnutí trhu, v dosadení bábok do funkcií. Napríklad človek s kariérou pomocnej sily protištátky by bol absolútne neprijateľný ako americký prezident, alebo britský premiér. Ani ako nemecký kancelár. Ale v malých štátoch takýchto šarlatánov dosadzujú, robia im legendy (viď „pezinská skládka“), vymýšľajú im údajné úspechy.“ Znovu pripomeniem, že ide o po stáročia známu metódu infiltrácie, používanú odjakživa tajnými službami pri zakrývaní agentov. To má presný cieľ. Nezabúdajme, že práve to je znakom agentov a činnosti tajných služieb proti ich nepriateľom.

Položil som si aj otázku, čo s tým treba robiť. Treba robiť to, čo by dokonca výdatne pomohlo získať zdroje na riešenie sekundárnych ekonomických dôsledkov pandémie. Zastaviť zdroje pre všetky protištátky. Tie, ktoré prídu z cudziny, zaťažiť maximálnymi daňami. Treba zmeniť zákony a možno vytvárať štátnosť podporujúce mimovládky. Potvrdzujem, že raz, keď príde normálna, vlastenecká, skutočne protikorupčná vláda, vtedy sa cudzí agenti budú a musia báť o svoje privilégiá. Raz bude treba preformátovať našu diplomaciu. Kompletne a komplexne. Raz bude treba vyformovať národnú vlasteneckú, štát a štátnosť podporujúcu diplomaciu, štátnu správu. Raz bude treba radikálne preformátovať žurnalistické a pedagogické školstvo. Lebo protištátni agenti ako prvé objekty obsadzujú práve médiá a školstvo.

Naďalej s ľútosťou konštatujem, že my zatiaľ boj o štátnosť totálne prehrávame. Čo je protištátne to nie je strategické. Nemýľme si pojmy. Protištátnici robia stratégiu, ale len z pohľadu toho, že zabezpečujú prežitie cudzích, z pohľadu malých štátov protištátnostných entít, napr. hypercentralizovanú EÚ. Ide im o udržanie nezaslúžených privilégií.

Konštatoval som, že treba rozlíšiť analytikov od papagájov. A uviedol som nasledujúce platné poznatky: „U nás sa to priam hemží analytikmi. Pri hlbšom pohľade zistíme, že v drvivej väčšine tých protištátne zameraných ide o papagájov. Hovoria to, čo ich niekto naučil, čo im podhodil, aby povedali. Na presadzovanie cudzích záujmov. Aj medzi protištátnikmi sú analytici, ale z pohľadu záujmov cudzích entít a hodnôt, napr. globalizmu, alebo europeizmu, čechoslovakizmu, panhungarizmu. Hej, týka sa to aj iných veľmocí a superveľmocí. Papagáje potom dostávajú analytické závery z pohľadu cudzích záujmov a tieto prezentujú ako svoje. Protištátni analytici a agenti robia vlastné analýzy v prospech cudzích záujmov a posúvajú im doma získané informácie, neraz citlivé a škodlivé pre vlastnú štátnosť.“ To je hybridná vojna proti štátu!

Našim prvoradým záujmom jednoznačne musí byť národná politika posilňujúca štátnosť, suverenitu, presadzujúca naše egoistické záujmy. Našim zámerom na Slovensku sa musí stať schopnosť rozlíšiť agentov od oddaných vlastencov. O to viac, ak si uvedomíme realitu rozsahu protištátnych agentov od najnižších po najvyššie funkcie.

Konštatoval som, že: „protištátne agentúry používajú ešte jednu účinnú metódu, pôsobiacu na naivné masy nezorientovaných a emotívne reagujúcich. Na každého vlastenca niečo nájdu, hľadajú slabiny, vyťahujú nepodstatné hlúposti z minulosti, zatajujú podstatné veci na podporu ich hlbokého vlastenectva z minulosti. A keď nenájdu nič, tak vytvárajú dymovú clonu podozrenia vlastencov zo spolupráce s cudzími tajnými službami. V súlade so známym: „zlodej kričí, chyťte zlodeja“. Je potom jasné, kto sú skutoční protištátni extrémisti? My to nie sme.

Poznámka pre priaznivcov mojich blogov, z ktorých časť ma upozorňuje na primitívne komentáre istých provokatérov so zníženou úrovňou osvietenosti (slušní kritici ma inšpirujú). Poprosím, nad nenávistnými komentármi blahoslavených, ktorým má patriť kráľovstvo nebeské, sa povznášajte tak, ako ja. Oni nemôžu za to, že svet im dal schopnosť písať až potom, keď ich už pán Boh ukrátil na schopnosti myslieť a chápať písaný text.

Kto nepozná plány susedných štátov, ten s nimi nemôže uzatvárať spojenectvá: Sun-Tzu. 11.

26.02.2021

Pokračujem 11. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

Poznaj nepriateľa a poznaj seba, tvoje víťazstvo nikdy nebude ohrozené: Sun-Tzu. 10. časť.

24.02.2021

Pokračujem 10. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

Keď sú vojská nedisciplinované generál nemá autoritu: Sun-Tzu? 9. časť.

22.02.2021

Pokračujem 9. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

petersvec

Bez nacionalizmu, čiže vlastenectva, je každý politik len príživník z peňazí platcov daní a každý vojak len vešiak na uniformu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 262
Celková čítanosť: 1190229x
Priemerná čítanosť článkov: 4543x

Autor blogu

Kategórie