Založ si blog

Dovolili sme vládu protištátnikov, kolaborantov a sociopatov, teraz neplačme. Zastavme aspoň vojnu proti štátom.

Po návrate domov počúvam z každej strany nadávky na vládu, na konanie aj nekonanie podľa mňa nevládcov, na hrubé prešľapy, ktoré za pár týždňov stihli narobiť. Nezvládnutie výročia Trianonu, likvidáciu malých živnostníkov prehnanými opatreniami ignorovaním faktu, že my sme na Slovensku nemali ani len epidémiu. Na tú jednoznačnú korupciu údajných bojovníkov proti korupcii diskrimináciou tých, ktorí prispievajú a nič nedostali (skôr naopak, všetko im zdraželo) korupciou iných, ktorí dostali zadarmo štedré sociálne dávky, aj potraviny zadarmo. Ešte vážnejšie sú iné prešľapy, o tých nižšie. Čo s tým?

Nebudem tvrdiť, že všetci sú rovnakí. Aj mne sú sympatické zatiaľ len výroky ministra pôdohospodárstva o neúmerných plochách obsiatych repkou. Sám som už dávno upozorňoval na potrebu radikálneho zvýšenia potravinovej sebestačnosti, pretože ide o jednu z oblastí bezpečnostnej politiky. Všimol som si aj to, kedy mediálni zločinci zdvihli prst ministrovi financií publikovaním jeho duchovných úvah, určených pre úzku komunitu, ale to zaujatým jednoduchom nikto nevysvetlí. Zhoda s jeho publikovanými úvahami o šetrení na nesprávnych objednávkach z cudziny pre tých, ktorí okrem médií monopolne ovládajú aj iné odvetvia, iste nebola náhodná. Ale rozhodujúca časť vlády je veľkou tragédiou pre celý národ. Je to vláda kolaborantov, protištátnikov a sociopatov.

Opravný termín máme až v budúcich voľbách. Pýtajme sa: Kto tú vládu navolil? Kto dáva kredit manipulačným tzv. mienkotvorným médiám, čítaním manipulačných článkov, ktoré z recidivistu a nebezpečného násilného kriminálnika robia hrdinu len preto, že možno razantnejší policajt pri jeho zatýkaní neodhadol použitú silu? Práve podsúvanie takýchto správ je bezohľadnou urážkou nás všetkých, normálnych poctivých ľudí bez ohľadu na farbu pleti. Je urážkou súdnosti. Je mi úplne jedno, akú farbu pokožky, alebo národnosť má vrah, násilník, bankový lupič. Na ochranu pred nimi existuje polícia. Je čas sa spamätať a zaviesť osobné embargo na všetky médiá, ktoré nás týmto hnojom kŕmia. Zlepšenie je potrebné, toto je jedna forma vojny.

Pozrime sa na podstatu veci. Obidva ideové „bloky“, tak protištátny, ako aj tradicionalisticko-vlastenecký tvrdia, že je potrebná zmena. Zmena k lepšiemu sa volá zlepšenie. O tú ide. Zmena k horšiemu sa volá zhoršenie. Tiež je to zmena. Protištátnici sľúbili zmenu a teraz ju realizujú. Zmenu k horšiemu. Ďakujem, neprosím si. Jeden z „blokov“ za pomoci gigantických cudzích zdrojov už dávno koná. Ten druhý „blok“, predstavujúci väčšinovú, svojou podstatou vlasteneckú normálnosť, by mohol prestať plakať a tiež začať konať. S tým, čo má: zdravý sedliacky rozum, hlas vo voľbách, nohy, ktoré ho donesú do volebnej miestnosti, aby raz zabezpečil zlepšenie, nielen zmenu. Konať každý z nás môže tam, kde sa nachádza. Z tej pozície poznania, nadeleného zdravia, dispozičných zdrojov, aj spoločenského postavenia, ktorými disponuje.

Potrebná zmena k lepšiemu môže prísť až v nasledujúcich voľbách, možno predčasných. Ultraľavicové liberálne kolosálne zlo vyhralo s nepochybne veľkým zlom niekoľko bitiek. Ešte nevyhralo vojnu. Do tejto vojny ešte ani len nevstúpila normálnosť a tradicionalizmus. Tieto sa prejavujú tým, že reprezentujú akýsi „Yin a Yan“. Princíp vyváženosti dobrých a horších stránok ľudskej prirodzenosti. Presaďme zmenu k lepšiemu, čiže zlepšenie, v záujme normálnej väčšiny, je to len v rukách nás: normálnej, tradicionalistickej drvivej väčšiny.

Cieľom je zabrániť kolosálnemu zlu presadiť absurdnosti. Pokiaľ zabránia vidinou moci posadnutým zakomplexovaným sociopatom, neraz psychopatom, intrigánom, kolaborantom, agentom cudzích záujmov, mediokracii a nimi inštalovaným amatérom vládnuť. Máme na to. Sociopat ani psychopat, ani manipulátor sa nezmení, môže dokázať len hrať a pretvarovať sa.

Správna liečba je podmienená správnou diagnózou. Preto treba diagnózu giga-zla správne označiť a nazvať ju pravým menom. Tzv. „progresívny“ agresívny nenávistnícky extrémistický liberalizmus vo všetkých jeho vyliezajúcich formách svojou najhlbšou podstatou ide proti národným štátnostiam a presadzuje vznik európskej veľkoríše. Je to najväčšie bezpečnostné ohrozenie 21. storočia.

Nedávno sa mi dostal do rúk film, vlastne seriál s názvom „Černobyľ“. Videl som ho v originálnej verzii, v angličtine, ani neviem, či existuje slovenský dabing. Vynikajúca téma, mnoho dobrých postrehov. Celková kvalita zážitku radikálne znížená typickou ideologizáciou aj tam, kde nemá miesto, zaujatými pohľadmi, povinnými šablónami. Ale scenár odhalil podstatu systému, ktorý bol chorý a volal sa socializmus. Charakterizovaný bol aj tým, že pri riešení problémov namiesto hľadania ich koreňov hľadal vinníkov, zakrýval oči pred vážnymi systémovými a dizajnovými nedostatkami, manipuloval verejnú mienku a najmä klamal všade a všetkých, klamal sám seba. Pri ukážke vyšetrovania tragédie, ktorá mohla zásadne poškodiť prakticky celú Európu, som nemohol nevidieť presnú paralelu s vyšetrovaním katastrofy An-24!!!

https://petersvec.blog.pravda.sk/2020/01/19/poslime-nemudrych-manipulatorov-na-smetisko-dejin-obnovenie-vysetrovania-katastrofy-an-24-sa-moze-ukazat-prvou-lastovickou-navratu-politickej-normalnosti/

Zároveň som nemohol nevidieť absolútnu zhodu hĺbkovej podstaty socializmu s hĺbkovou podstatou rovnakej slepej uličky vývoja, ktorú voláme „liberálna demokracia“. Rovnako nemá nič spoločné s demokraciou. Film by mal byť mementom pre jastrabov, vysielajúcich vojakov na provokovanie Ruska na jeho hraniciach, rinčiacich zbraňami, napínajúcich chabé svaly, volajúcich po vytvorení Eurowehrmachtu, aj spoločnej obrany EÚ ako nástrojov agresie!!!

https://petersvec.blog.pravda.sk/2019/10/22/europska-armada-bude-nastroj-agresie/

Tí všetci by mohli zaregistrovať, aké vážne dôsledky môže mať jadrová apokalypsa, ktorá sa ľahko môže dostaviť ako výsledok ich hlúpej pätolízačskej provokačnej politiky. Mali by, ale nemajú na to, zaujíma ich iba vlastná korupčná existencia, nie osud národa. Je čas to zastaviť, podmienkou zlepšenia je odstránenie jastrabov. Už v najbližších voľbách. Posilnenie kolaborantov a jastrabov je ďalšia oblasť, ktorú náš nevládca nezvládol, alebo je zbabelý na to, aby ohrozenie chcel vidieť. Pochopme, sme vo vojne EÚ proti štátnostiam!!!

https://petersvec.blog.pravda.sk/2019/10/27/stop-vojne-eurobyrokracie-proti-narodom/

Kto nepozná plány susedných štátov, ten s nimi nemôže uzatvárať spojenectvá: Sun-Tzu. 11.

26.02.2021

Pokračujem 11. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

Poznaj nepriateľa a poznaj seba, tvoje víťazstvo nikdy nebude ohrozené: Sun-Tzu. 10. časť.

24.02.2021

Pokračujem 10. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

Keď sú vojská nedisciplinované generál nemá autoritu: Sun-Tzu? 9. časť.

22.02.2021

Pokračujem 9. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

SR Požiar Osada Stropkov Situácia Mimoriadna POX

Polícia začala v súvislosti s požiarom v Stropkove trestné stíhanie

19.04.2024 17:17

Po požiari, ktorý zničil deväť obydlí, ostalo bez strechy nad hlavou 49 tamojších obyvateľov, z nich 29 detí.

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie, podporila ju i Čaputová. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30, aktualizované: 17:35

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.

SR prezidentka kultúra predstavitelia prijatie BAX

Čaputová: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti

19.04.2024 15:31

Štát má vytvárať predpoklady a podmienky pre kultúru a nie ju politicky ovládať, vyhlásila prezidentka.

Irán / vlajka / zástava /

Iránsky konzulát v Paríži obkľúčila polícia. Muž sa tam vyhrážal, že sa vyhodí do povetria

19.04.2024 15:01, aktualizované: 15:20

Muža polícia zadržala. Zásahová jednotka ho prehľadala a žiadne výbušniny u neho nenašla.

petersvec

Bez nacionalizmu, čiže vlastenectva, je každý politik len príživník z peňazí platcov daní a každý vojak len vešiak na uniformu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 262
Celková čítanosť: 1190168x
Priemerná čítanosť článkov: 4543x

Autor blogu

Kategórie