Založ si blog

Nečakané odhalenie správy SIS! Konečne vieme, čoho sa majú „obyčajní ľudia“ báť!

Odhaľuje nám to zdroj, ktorý určite nezaujíma masívnu časť populácie. Ešte menšia časť populácie dokáže čítať, čo nám taká správa v skutočnosti hovorí. Už len samotného vyslovenia kritického postoja na samotný zdroj, ktorý usmerňuje náš strach, je pre mnohých ľudí nepredstaviteľným tabu. Prečo? Doslova z hrôzy z toho, že by sme sa mohli dostať do ich pozornosti, do ich zameriavača. Lebo zdrojom, ktorý nám povedal, z čoho máme mať smrteľný strach je Správa o činnosti SIS za rok 2019. V tom čase ju mal v rukách nominant SNS, teda Danka, resp. tých, ktorí mu z pozadia „nezaujato“ povedali, koho má nominovať.

Čo nám teda správa hovorí? Formálne nám hovorí, že vysoké desiatky ba stovky miliónov z peňazí daňových poplatníkov sa použili na zistenie, že Slovensko v minulom roku čelilo nesmierne závažným ohrozeniam: kampaniam na diskreditáciu NATO a EÚ, narúšajúcim „jednotu NATO a EÚ“. Ak je okamžite, aj bez vyhodených miliónov každému jasné, kto je zdrojom a nositeľom týchto radikálnych, náš národ ohrozujúcich prvkov hybridnej vojny, tak nedostane za to Nobelovu cenu. Akurát sa mu ujde obrovské bezvýznamné plus od neoliberálov. Vraj primárnym zdrojom narušovania našej geopolitickej idylky nie je nikto iný, ako ruské oficiálne médiá a ich štátne organizácie! Neuveriteľne prekvapujúce. Nuž a samozrejme, len za pomoci zločineckých proruských občianskych združení (nebojte, budem ochránený, nie som členom žiadneho z nich). No a bez preberania „posolstiev“ alternatívnymi médiami, sociálnymi sieťami, ruskými spravodajskými médiami, by scenár na nový trhák o slovenskej CIA nemal šťavu. Tam to už pre mňa nevyzerá ružovo, totiž tak raz za mesiac im pomáham deformovať ba dokonca „rozvracať“ idylku „jednoty a obranyschopnosti EÚ a NATO“!!! Neuveriteľná demagógia!!! Necítiť protiruskú nenávisť, otrasné!

Keby takú správu napísal a popísanú rétoriku používal ideologickou nenávisťou zdegenerovaný študent 3. ročníka bakalárskeho štúdia politológie, tak každá poctivá komisia vysokej školy by mu za bakalárku musela udeliť „nevyhovujúcu“ známku. Lenže toto píše a túto rétoriku používa orgán, zodpovedajúci za spravodajské analýzy pre našu, SLOVENSKÚ bezpečnosť. Pochopiteľne, správa si povinne, v súlade so spojeneckou „priateľskou“ inštruktážou, kopla aj do Číny a čínskej diaspóry. A svojim kopnutím nám správa odhalila čosi nelogické, nečakané, šokujúce. Dozvedeli sme sa, že čínsky režim rozsiahlym aparátom organizácií v zahraničí vytvára pozitívny obraz o Číne a jej politickom zriadení! Ba aktívne ovplyvňuje verejnú aj odbornú mienku v krajinách, kde má Čína svoje všestranné záujmy! To musel byť masívny šok pre tých, ktorí robia v prípade Slovenska presný opak, všade ho svojimi činmi, celým konaním zhadzujú, dehonestujú, zhoväďujú, poškodzujú. A ktorí zadávajú úlohy práve SIS, počínajúc od držiteľov prezidentského úradu a ich „expertov“, cez predsedu vlády, parlamentu, až po vedenie niekoľkých výborov NR SR, časti ministrov, polície a končiac na úrovni niekoľkých úradníkov v rade bezpečnosti štátu.

Uviedol som, čo je napísané, teraz uvediem, čo vyplýva z čítania medzi riadkami. V prvom rade, spracovateľ (celá SIS a jej vedenie) dostáva úlohy od volených aj nevolených orgánov, ktoré som uviedol vyššie, správa je len dôsledok. Viem si predstaviť, aký typ inštrukcií dostali predtým, ako vyprodukovali tento politrucký elaborát. Lenže správa doslova dokazuje, že SIS sa nezaoberala závažnými ohrozeniami národno-štátnych záujmov Slovenska. Nemohla mať na to čas, keďže sa podľa pokynov kolaborantov a cudzích agentov musela naopak zaoberať ohrozovateľmi našej bezpečnosti, suverenity, národno-štátneho prežitia. Potom im poľahky uniklo odovzdávanie pilierov suverenity, zaťahovanie a udržiavanie našej prítomnosti pri ochrane cudzích záujmov veľkých členov NATO, aj eurobyrokracie. Uniklo im zaradiť konštatovanie o nebezpečnom znižovaní obranyschopnosti nízkou vycvičenosťou, rozkrádaním spoločných zdrojov, absenciou vycvičených aktívnych a pasívnych záloh v počtoch rátajúcich sa na tisícky. Unikla im najväčšia systémová korupcia v histórii ľudstva: eurofondy, z ktorých si dobrú tretinu každý rok rozkradne novodobá euromafia.

Unikalo im to preto, lebo ak sa zaoberali cudzími záujmami, akousi „jednotou NATO a EÚ“ spojenými s potláčaním ústavných práv, slobôd a suverenity, tak nezostali zdroje na to, aby sa zaoberali ohrozením slobody slova a vyjadrovania, aby odhaľovali a poukazovali na opatrenia zásadným spôsobom ohrozujúce ústavné právo variability názorov a suverenitu. Práve zo strany EÚ. Sledujúc kampane, demagógiu a manipuláciu v hybridnej vojne na ochranu prirodzených záujmov dvoch veľmoci, im unikali jasné prvky protislovenskej hybridnej vojny zo strany vedenia EÚ a niektorých predstaviteľov niektorých spojencov v NATO.

Po tejto správe si čitateľ musí nevdojak položiť základnú otázku. Nemá náhodou SIS chrániť výlučne a len záujmy Slovenska a rozhodne nie ani EÚ, ani NATO? A máme sa vari báť organizácie fungujúcej aj z našich daní práve tí, ktorí sledujú všetky zdroje a vidia ohrozenia slobody a suverenity práve v umelo presadzovanej jednote EÚ a NATO, ktorá je len jednotou záujmov nadnárodnej oligarchie? Máme sa báť rôznosti a názorovej slobody? Máme sa báť kritického pohľadu na aktivity cudzích úradníkov a predstaviteľov, ktorí pomocou kolaborácie s domácimi politikmi ohrozujú životy našich občanov a za osobné privilégiá likvidujú našu suverenitu? Dosť bolo, zastavme to, otvorme si oči, aj rozum. Bojme sa len sami seba a tých, ktorí pod cudzou manipuláciou volia nekompetentných, nepripravených protištátnikov do najvyšších funkcií. Správa SIS je signálom, že v tomto štáte čosi veľmi smrdí. Kým je protištátny smrad voličmi navolený do najvyšších poschodí, šíri sa odspodu, od zmätených voličov.

Kto nepozná plány susedných štátov, ten s nimi nemôže uzatvárať spojenectvá: Sun-Tzu. 11.

26.02.2021

Pokračujem 11. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

Poznaj nepriateľa a poznaj seba, tvoje víťazstvo nikdy nebude ohrozené: Sun-Tzu. 10. časť.

24.02.2021

Pokračujem 10. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

Keď sú vojská nedisciplinované generál nemá autoritu: Sun-Tzu? 9. časť.

22.02.2021

Pokračujem 9. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

petersvec

Bez nacionalizmu, čiže vlastenectva, je každý politik len príživník z peňazí platcov daní a každý vojak len vešiak na uniformu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 262
Celková čítanosť: 1190221x
Priemerná čítanosť článkov: 4543x

Autor blogu

Kategórie