Založ si blog

Masový zločin všeobecného ohrozenia vládcami infekciou. Ochráňme sa podaním preventívneho trestného oznámenia.

Nikomu z nás určite nemôže byť jedno, že premiér sa prebiehajúcou „vojenskou“ operáciou modroknižkárov dopúšťa viacerých trestných činov, napríklad šírením poplašnej správy. Ani to, že jednoznačne porušuje zákon už celoplošným vyhlásením núdzového stavu na celé územie Slovenska, čo zákon nepovoľuje. Ani to, že podľa zákona o núdzovom stave nás môže vládny orgán donútiť iba na evakuáciu (napr. pri ohrození lesným požiarom), ale nemôže nám vnucovať zásah do nášho tela. Ani to, že nemá právo celému národu vnucovať pod hrozbou sankcií účasť na experimente so zásahom do osobnej slobody a do našich tiel. Naposledy to robili len hitlerovskí lekári na väzňoch v koncentrákoch.

Najhorší podvod psychopatického vládneho plánu je v tom, že počet zistených infikovaných prudko narastie, ale nikto nezistí, koľko z nich je spôsobených priamym vplyvom nepremyslenej metódy, keď sa tisícky ľudí vystavia infekcii čakaním v odberných centrách. Som za národné zmierenie aj odpustenie, ale všetko má svoje hranice. Za toto bude raz nutné vládnych zločincov postaviť pred súd minimálne za spáchanie zločinu všeobecného ohrozenia.

Čo môžu ľudia urobiť? Ak sa nájde nejaká právna kancelária na ochranu ľudských práv, ktorá vystaví všetkým testovaným správne naformulované trestné oznámenie vyjadrujúce skutočnosť, že občan ten a ten ide na testovanie z donútenia, že nemal a nemá žiadne subjektívne príznaky ochorenia, že si je vedomý nespoľahlivosti testovacej metódy, a že pokiaľ bude infikovaný, bude to považovať za výsledok svojho vystavenia život ohrozujúcim podmienkam na základe rozhodnutia vládnych orgánov. Tým pre každého účastníka vzniká dôvodné podozrenie zo spáchania zločinu masového všeobecného ohrozenia zo strany tých vládnych predstaviteľov a inštitúcií, ktorí ho/ju a jeho blízkych svojim rozhodnutím vystavujú ohrozeniu infekciou vírusom COVID-19 s možným následkom straty života pri komplikovaných prejavoch.

Pritom za týmto protizákonným masovým lekárskym pokusom nie nič iné, len dohadzovanie obrovských ziskov konkrétnym menovitým užívateľom konečných výhod, ktorí zakúpili a vládnej inštitúcii predali nepreverené a nespoľahlivé testovacie súpravy a experimentom na celom národe si zabezpečuje návratnosť.

Právne sformulovanú žiadosť môžu čo najskôr vypísať a na miestnu prokuratúru odoslať aj tí, ktorí sa už podrobili testovaniu, lebo ak sa COVID-19 prejaví do najbližších 5 až 10 dní, existuje dôvodné podozrenie, že priamou príčinou je práve nebezpečný vládny experiment. Ľudia, konajme.

Osobne som už bol vyhnaný do zahraničia, pretože po sobote by som sa nemohol dostaviť do služby v zahraničí, tak som musel do zahraničia odletieť s výrazným predstihom. Mimochodom, za „privilégium“ možnosti pôsobenia v cudzine za takmer rovnaké príjmy, aké som mal pred rokmi doma, chcem vyjadriť „vďačnosť“ ficovláde, ktorá v roku 2009 v záujme rozkradnutia pár desiatok miliónov vtedajšími vládnymi fiškálskymi kšeftármi zlikvidovala utešene sa rozvíjajúce civilné dopravné lietanie na Slovensku a možnosť vzniku desiatok tisícok lukratívnych zamestnaneckých a živnostenských pozícií, naplnenosť hotelov aj kúpeľov, rozvoj domácich turistických stredísk, záchranu pamiatok. Otázka je, kto by to mal urobiť. Nuž, mám nápad. V Smere majú dosť fiškálov, nech zločin na slovenských letcoch teraz čiastočne odčinia a pomôžu s naformulovaním trestných oznámení.

Kto nepozná plány susedných štátov, ten s nimi nemôže uzatvárať spojenectvá: Sun-Tzu. 11.

26.02.2021

Pokračujem 11. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

Poznaj nepriateľa a poznaj seba, tvoje víťazstvo nikdy nebude ohrozené: Sun-Tzu. 10. časť.

24.02.2021

Pokračujem 10. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

Keď sú vojská nedisciplinované generál nemá autoritu: Sun-Tzu? 9. časť.

22.02.2021

Pokračujem 9. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

PS organizuje ďalší protest, vláda podľa hnutia valcuje Slovensko po vzore autokratov

26.04.2024 13:30

Hlavnou témou protestu je boj proti ovládnutiu RTVS.

Andrej Danko, semafor

Polícia po viac ako troch mesiacoch zverejnila video z Dankovej nehody

26.04.2024 12:43, aktualizované: 13:04

Zábery pochádzajú z kamery električky. K dopravnej nehode lídra SNS došlo 11. januára v bratislavskej Dúbravke.

petersvec

Bez nacionalizmu, čiže vlastenectva, je každý politik len príživník z peňazí platcov daní a každý vojak len vešiak na uniformu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 262
Celková čítanosť: 1191211x
Priemerná čítanosť článkov: 4547x

Autor blogu

Kategórie