Založ si blog

V prípade gen. Lučanského mohla byť silným motívom na úkladnú vraždu POMSTA. Spojil vládcov s vykonávateľom spoločný MOTÍV?

Prítomnosť Černáka v rovnakom väzenskom zariadení v rovnakom čase, keď tam bol jeho slovenský Cattani nemohla byť náhoda. Motív z jeho strany na vybavenie účtov z pomsty je nespochybniteľný. Otázka je kto a prečo vrahovi mohol umožniť, aby vykonal pomstu aj za nich. Poďme po nitiach, po ktorých idú svetové kriminalistické špičky, nedajme sa zaviesť odpútavacím manévrom samovraždy. Objektívna časť vyšetrovacej komisie by sa mala zamerať na správne otázky, na rozhodujúcu vec pre prípadnú vraždu: na MOTÍV VRAŽDY. Pretože motív samovraždy neexistoval. Generál potreboval žiť, aby sa vyvinil a prezentoval súvislosti. Tie smrdeli. Iba mafia potrebovala, aby bol umlčaný. Navyše, samovrah (o to viac nositeľ vážnych informácií) spravidla zanecháva rozlúčkový list. Už samotný fakt jeho absencie vyvracia hypotézu o samovražde.

V malých a nezrelých pseudodemokraciách (celá totalitná diktátorská EÚ) zvykne fungovať nepísané pravidlo. Akási dohoda medzi orgánmi činnými v trestnom konaní a privilegovanými politikmi. Jednoducho privilegovaná šľachta nemôže byť trestne stíhaná. Prečítajte si pozorne Lisabonskú zmluvu, eurobyrokracia je netrestateľná! V praxi to znamená, že ak privilegovaný člen mafie resp. modernej NSDAP niečo podozrivé vykoná, je povinnosť trestných orgánov prižmúriť oči, zamiesť stopy a oznámiť „pre nedostatok dôkazov bolo stíhanie zastavené“. Poctiví policajti sa takého pravidla nedržia. Preto sú poctiví, aj keď poznajú pravidlo, že pri zákerných pomstychtivých podliakoch sa poctivosť nevypláca. Verte mi, naozaj nehovorím o nikom konkrétnom, podobnosť je čisto náhodná!

Nebudem preberať úlohu vyšetrovateľa, ani prokurátora a sudcu v jednej osobe. Jednoducho metódy zákerných pomstychtivých podliakov sú mi cudzie. Iba poskytujem inšpiráciu pre tímy členov komisie na preverenie. Totiž v čase, keď bol generál vo vysokých policajných funkciách, aj na zametanie stôp a dôkazov, (treba zistiť presne v akých pre každý konkrétny prípad) boli čírou náhodou vedené trestné stíhania (prípadne sa zbierali dôkazové materiály) proti niekoľkým privilegovaným. Proti sponzorovi lokajky Kolíkovej Kiskovi nielen za podvody s pozemkami. Proti Matovičovi za podvody s účtovníctvom a daňovými machináciami. Proti Mikulcovi za stratu utajovaných dokumentov v ukradnutom laptope. Proti Naďovi za prezrádzanie utajovaných skutočností cudzej moci. Proti Lipšicovi za zabitie človeka pri veľkej rýchlosti na prechode pre chodcov. Aj proti ďalším v pozadí dnešných vládcov, teda proti privilegovaným, šľachte.

Toto sa mafiánmi neodpúšťa. Toto sa mafiánom nerobí. Mafiáni majú predsa podľa zákona vendety právo na pomstu. Majú potom aj právo využiť moc na správnu mafiánsku prípravu pôdy pre iného, vhodne kvalifikovaného mafiána, aby za nich urobil špinavú robotu. Najväčší vrahovia v histórii vraždili v rukavičkách. Sami nestláčali spúšť, ani si nešpinili ruky krvou. Možno sa mýlim, ale závažné podozrenie z toho, že čosi tu nesedí, že náhod je priveľa, že metóda pomsty, podlosti, zákerností sa stala metódou vládnutia, že jednoducho tu mohol byť silný motív, to podozrenie je priveľmi prisilné. A bude treba nadľudské úsilie na vyvrátenie podozrenia, že existoval silný motív na vydanie výstrahy všetkým. Aby vedeli, čo sa mafiánom nerobí. Aby sa naučili pravidlá mafie.

O Jánošíkovi kolujú aj po stovkách rokov legendy, aj o iných národných hrdinoch. A všetci vieme, že bez vetra sa ani lístok nepohne. Vyčistenie chlieva bude nesmierne ťažké a nebude voňať. Ale raz to niekto bude musieť urobiť. Aby sa tí, ktorí majú informácie, začali báť a zaspievali. Podľa nôt, ktoré pripravili mafiánski súčasní vládcovia-nepolitici z antistrán a nestrán. Všetkých nás nemôžu vyvraždiť. Rukavičkoví vrahovia sa boja len hnevu masy. Ten hnev už nadobúda výraznú silu. Tu nejde o Lučanského, jemu už život nikto nevráti. Tu ide o nás všetkých, o našu dôstojnosť, pokojný spánok a slobodu. Ide o osud národa vydaného napospas zvôli psychopatických, zákerných, pomstychtivých, podlých mafiánov v rukavičkách. Lučanský je symbolom. A zostane ním bez ohľadu na podlosti, chrapúnstva, zákernosti, pomstychtivosť a špinenie vládnucej mafie.

Je tu aj výstraha pre aktívnych policajtov aj príslušníkov ZVJS: pre mafiánov ste len nástrojom, ktorý po použití bez mihnutia oka odhodia. Nuž a odkopnú aj radových sluhov v parlamente, raz ich podhodia mase ako kostičky. Podplatiť nemožno všetkých, ani väčšinu, len jednotlivcov. Tak, ako si polícia robí profil páchateľa, tak si mafia spracúva profily slabochov v uniforme, aj tupoňov v politike, aby ich použila ako nástroje svojej vôle. Týka sa to aj tzv. kajúcnikov. Aj oni sú len nástrojom mafie. Hlavne tí, ktorí pod tlakom mafiánov klamú, aby potopili mafiánmi označkované veľké symboly poctivosti, určené na vendetu. Na to pamätajte. Toto poučenie si vyveste po kanceláriách. Nám poctivým je jasné, že v boji s takým hnojom, aký predstavuje mafia, ani čističi nemôžu mať úplne čisté a voňavé ručičky, preto nad maličkým nutným zlom radi prižmurujeme oči. Lebo vieme, že tam, kde sa rúbe les, lietajú triesky. My všetci to vieme. Nezrelí mládenci a devy v ministerských funkciách to nevedia. Nemali kedy dozrieť, neraz ani vyštudovať.

Chápem, že bežný človek nevie ako rozpoznať mafiána od poctivca. Takže naznačím. Mafián neobľubuje jednorazový obchod, on potrebuje vytvárať opakovaný dopyt na základe závislosti. Preto ide do alkoholu, drog… Určite aj do cyklického každoročného testovania a očkovania miliárd dávok s dolárovými ziskami na každej! Namiesto liečenia pár miliónikov chorých liekmi so ziskom pár centov na balení! Mafián nemá rád dohadovanie a kompromisy, mafián diktuje, nariaďuje! S podporou donucovacích prostriedkov, výstrah… Iba naznačujem…

Kto nepozná plány susedných štátov, ten s nimi nemôže uzatvárať spojenectvá: Sun-Tzu. 11.

26.02.2021

Pokračujem 11. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

Poznaj nepriateľa a poznaj seba, tvoje víťazstvo nikdy nebude ohrozené: Sun-Tzu. 10. časť.

24.02.2021

Pokračujem 10. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

Keď sú vojská nedisciplinované generál nemá autoritu: Sun-Tzu? 9. časť.

22.02.2021

Pokračujem 9. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

medveď, Liptovský Mikuláš

Medveďa, ktorý útočil v Liptovskom Mikuláši, našli s pomocou dronov do 1,5 hodiny

28.03.2024 13:53

Počas monitorovania medveďa bolo s dronmi nalietaných približne 74 kilometrov.

česko rusko ambasáda

Proruská špionážna sieť útočí proti EÚ: Poľsko a Česko spustili vyšetrovanie, majú zistenia týkajúce sa Slovenska

28.03.2024 13:50

Poľská kontrarozviedka (ABW) vyšetruje činnosť proruskej špionážnej siete zameranej proti členským štátom a orgánom Európskej únie.

Srbsko

Výbor Rady Európy podporil členstvo Kosova, Srbsko to odsúdilo

28.03.2024 13:10

Srbský šéf diplomacie označil rozhodnutie výboru PZ RE o podpore členstva Kosova za "škandalózne" a "hanebné".

čaputová

Čaputová: Členstvo v klube NATO nám poskytuje ochranu teraz aj do budúcna

28.03.2024 12:58

V piatok uplynie výročie 20. výročia vstupu Slovenska do Aliancie.

petersvec

Bez nacionalizmu, čiže vlastenectva, je každý politik len príživník z peňazí platcov daní a každý vojak len vešiak na uniformu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 262
Celková čítanosť: 1187467x
Priemerná čítanosť článkov: 4532x

Autor blogu

Kategórie