Založ si blog

Spájame srdcia, duše, mozgy, mobilizujeme armádu záchrancov vlasti.

Spájať strany je nemožné. Na žiadosť záujemcov vyjadrím stručne o čo ide. Oligarchické strany a nestrany s bábkami, nepolitikmi, je možné poraziť iba nelineárnym spôsobom. Mediálny monopol a totalitná cenzúra sa dajú obísť zosieťovaním vlasteneckých, antiliberálnych sŕdc, duší a mozgov, spojením jednotlivcov. Silnú sociálnu dimenziu posilňujeme o národno-štátnu dimenziu tiež o tradicionalistickú hodnotovú  dimenziu. Inštitút už spája ľudí bez ohľadu na stranícku príslušnosť z viacerých strán aj bez angažovanosti. Už v ňom pôsobia príslušníci ozbrojených zborov (neporušujú prísahu), kňazi, aj štátni zamestnanci.

Kritériá sú veľmi jednoduché. Prvým je stotožnenie sa s filozofiou suverenizmu, tiež akceptovanie minimalistického 13-bodového programu. Tretím je odmietanie akejkoľvek formy revizionizmu, kolonizácie a federalizmu, vrátane nostalgie po bývalých štátoch, bezvýhradný rešpekt k štátnosti ako najvyššej hodnote. Ďalším je racionálne, argumentačne zdôvodnené odmietanie všetkých konceptov, ktoré napomáhajú posilneniu moci oligarchie, zotročovania národov, ľudí. Striktné presadzovanie slobody národov, občanov, rešpektu k rozdielnostiam, vo vyváženej jednote práv a povinností, podpora spravodlivosti, bezpečnosti, aj zmierenia.

Problém Slovenska nie je v tom, že nám vládnu strany a politici, ale v tom, že našu vlasť si uzurpovali antipolitici z nestrán a oligarchiou ovládaných bábkových príveskov. Vládnu nám ľudia nepripravení na vládnutie v požadovanom rozsahu na konkrétnu úroveň. Nepolitici nechápu, že oni môžu štát len spravovať, lebo patrí nám všetkým. Inštitút chce realizovať prípravu budúcich politikov na správu štátu. Poslaním združenia je aj podpora spolupráce suverénnych slovanských národov.

Našou ambíciou je zmobilizovať „armádu“ záchrancov a ochrancov zdevastovanej vlasti. Každá úroveň si vyžaduje zodpovedajúcu prípravu. Ponúkame priestor na angažovanie sa pre vysoké tisícky ľudí. Učme sa spoločne, navzájom. Podrobnosti, postup a formy záujemcovia o členstvo nájdu na www.oziseo.sk.

Financovanie bude viaczdrojové, zo vstupného a ročného členského, z 2% daní, z darov, publikácií, reklám. Nie od oligarchov. Dnes sme porazenými my všetci, ktorým 29%-ná menšina zlosťou naplnených, obalamutených voličov, vložila ústavnú väčšinu do rúk šarlatánov. Máme výsledok, keď sa sluha stane pánom. Našim cieľom má byť vláda v záujme normálnej väčšiny. Kolaboranti, agenti cudzích záujmov nie sú páni, ale sluhovia. Doplníme „palivo“, pridáme plyny, vzlet.

Ak si postavíme nízke ciele, nedostaneme sa do výšin. Chceme zvíťaziť, tak zvíťazíme. Spoločne to dokážeme. Ak sa dopredu vzdáme, tak nikdy nevzlietneme. Robíme to pre Slovensko. Dosť bolo amaterizmu, vyciciavania, teroru. Chceme, aby sa z radov sŕdc, duší a mozgov zoskupených pod inštitútom ISEO formovala významná časť budúcich pripravených správcov našej krásnej vlasti. Hovoríme o správcoch, nie o vládcoch. Táto vojna sa dá vyhrať. Pre dobro Slovenska a jeho občanov. Proti spojeniu sŕdc, duši a mozgov sú uzurpátori vlasti bezmocní.

Mobilizujeme „armádu“ záchrancov a ochrancov zdevastovanej vlasti. – petersvec – Blog.Pravda.sk

Kto nepozná plány susedných štátov, ten s nimi nemôže uzatvárať spojenectvá: Sun-Tzu. 11.

26.02.2021

Pokračujem 11. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

Poznaj nepriateľa a poznaj seba, tvoje víťazstvo nikdy nebude ohrozené: Sun-Tzu. 10. časť.

24.02.2021

Pokračujem 10. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

Keď sú vojská nedisciplinované generál nemá autoritu: Sun-Tzu? 9. časť.

22.02.2021

Pokračujem 9. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

France Moulin Rouge

Ostalo len LIN ROUGE. Vrtuľa legendárneho mlyna na streche parížskeho kabaretu sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

Mikuláš Černák, súd

Zatiaľ nie, odkázal Černák. Na súde nastal zvrat, rozhodovať o jeho prepustení sa bude o týždeň, boss bossov prehovorí

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:52

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

petersvec

Bez nacionalizmu, čiže vlastenectva, je každý politik len príživník z peňazí platcov daní a každý vojak len vešiak na uniformu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 262
Celková čítanosť: 1191030x
Priemerná čítanosť článkov: 4546x

Autor blogu

Kategórie