Založ si blog

Devastačné dôsledky extrémistického feminizmu: Prvá časť

Neraz som si kládol otázku, či volebné právo pre ženy ovplyvnilo volebné preferencie. Tam, kde mali slobodné voľby, s vyváženou mediálnou podporou aktérov, s možnosťou výberu bez cenzúry a hlúpych zákonov, obmedzujúcich slobodu vyjadrovania. Nie v totalitách, aké tu máme práve z dôvodu totality mediálneho priestoru. Potom je iste otázka, ako rozlíšiť totalitu od skutočnej demokracie. Okre iného práve tým. Viem, že nasledujúcimi riadkami vyprovokujem emócie mnohých. Idem pritom písať o bezpečnosti v tej najkoncentrovanejšej forme.

Múdrosť žien je v provokovaní a inšpirovaní mužov. Každého muža prinajmenšom na svet priviedla žena. A v prípade drvivej väčšiny mužov mali na nich vplyv najmä ženy: matky a staré mamy, neraz tety, ujčiné, alebo sestry a sesternice, neskôr učiteľky. Mužský element otca, starého otca, občas prastarého otca, ujkov, svákov, bratov, bratancov, neskôr hŕstky učiteľov mužského pohlavia a drvivo-väčšinovej orientácie, sa v tradičnej zdravej rodine začal prejavovať až v určitom veku.

Ak tomu z emotívnych dôvodov ženský element nebránil a mužské mláďa malo šťastie, že aspoň časť mužského elementu bola normálna a vyvážená, dostal do života obrovský dar. Podobne ženské mláďatá mali šťastie, ak sa na ich formovaní aspoň čiastočne podieľal zdravý mužský element. Neraz vzory pozitívnej mužskosti, s ktorými mali len sporadický alebo vzdialený, prípadne sprostredkovaný kontakt. Zvyšku, ako dúfam u nás ešte stále menšinového, je mi ľúto. Čosi im bude po celý život chýbať.

Faktom je, že neexistuje ani škola materstva, ani škola otcovstva. Či už v zvieracej ríši, alebo v ľudskej spoločnosti, jedinou školou materstva a otcovstva je pozorovanie vzorov v najbližšom bezprostrednom okolí. Tak zrelých, normálnych a pozitívnych, ako aj tých nezrelých, vyosených a negatívnych. Ako sa potom výsledok formovania prejavuje? V bežnom živote neraz v hrubých chybách výchovy, v únikoch z rodiny, v nenávisti, v zatrpknutosti, v zlom výbere partnera, v rozvodoch a v cyklickom zlyhávaní. V ideálnom prípade naopak: pokračovaním formovania zdravých nasledujúcich generácií. Ako sa to prejavuje vo volebných preferenciách?

Z pozorovania pomerne nemalej vzorky známych a priateľov som dlhodobo vypozoroval určité trendy. Zrelí muži s prejavmi „Alfa samcov“ sú ako celok menej náklonní tomu, aby podľahli cielenej manipulačnej propagande skorumpovaných tzv. mienkotvorných médií. Práve tie médiá sú nositeľmi cenzúry a manipulácie, ale zároveň prijímateľmi obrovských korupčných zdrojov z rôznych zdrojov, vrátane eurofondov. Každý z nás žil v sieti Alfa samcov, vedecky povedané, v systéme systémov: prastarí rodičia, starí rodičia, otec, ujkovia a svákovia. A každý vedel vycítiť, kde je hranica.

Mnohé zo žien, o ktorých viem, a ktoré sa o svoje myslenie podelili, volia emotívnejšie, ľahšie sa do ich hláv zasadzuje strach z predpokladanej a manipulátormi priživovanej nestability. V politike a vo voľbách sa rozhodujú, alebo sú prinajmenšom náklonnejšie sa rozhodovať, podľa nenápadne podsúvaných šablón „štandardného správania“. Práve ony sú dobrým objektom reklamných kampaní, aj manipulácie. Na mňa reklamy pôsobia presne opačne: to, čo mi v reklamách podsúvajú, vždy odmietam. Ak sú doma na Slovensku v cudzej reči, čiže ak urážajú moju reč, v prvej sekunde ich prepínam.

Tradiční muži, skutoční „Alfa samci“, tí schopní sa postarať o rodinu, brániť ju, zrelí, neraz úspešní v tom, čo robia, majú tendenciu voliť racionálnejšie, používajú dlhodobejšie kritériá. Na rozdiel napríklad od poženštených mužov, ale aj od nevyzretej mládeže, ktorá ešte do spoločnosti ničím neprispela, zatiaľ len brala a už má svoj rovnocenný podiel na rozhodovaní. A zrelí „Alfa samcisi nadovšetko vážiaAlfa samice“, vyhľadávajú ich, držia sa ich. Lebo ony vytvárajú DOMOV, rodinný kozub. Feminizmus je nebezpečenstvo pre spoločnosť. A ohrozením sú predovšetkým ženy samotné, celé národy, ktoré si od hŕstky feministiek nechajú diktovať a v konečnom dôsledku civilizácia. Viac v nasledujúcej časti.

Kto nepozná plány susedných štátov, ten s nimi nemôže uzatvárať spojenectvá: Sun-Tzu. 11.

26.02.2021

Pokračujem 11. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

Poznaj nepriateľa a poznaj seba, tvoje víťazstvo nikdy nebude ohrozené: Sun-Tzu. 10. časť.

24.02.2021

Pokračujem 10. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

Keď sú vojská nedisciplinované generál nemá autoritu: Sun-Tzu? 9. časť.

22.02.2021

Pokračujem 9. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

nemecko požiar

V Berlíne vzbĺkla hala firmy zo skupiny Diehl. Vyrába aj systém Iris-T dodaný Ukrajine

03.05.2024 21:45

S plameňmi v berlínskej časti Lichterfelde bojovalo 180 hasičov, ale požiar do večera pod kontrolou ešte nemali, napísala DPA.

Rusko / Špehovanie / Kyberkontrola /

Spojené štáty odsúdili ruské kyberútoky na Európu vrátane Slovenska, je za nimi známy aktér

03.05.2024 21:17

USA skupinu spojili napríklad aj so zasahovaním do amerických prezidentských volieb, ktoré vyhral Donald Trump.

brazília, priehrada, pretrhnutie, voda, záplava

Juh Brazílie sužujú najhoršie povodne za 80 rokov, 37 ľudí zomrelo

03.05.2024 20:37

Je to už štvrtá takáto ekologická katastrofa za rok, v júli, septembri a novembri 2023 udreli záplavy, pri ktorých zahynulo celkovo 75 ľudí.

gaza

Izrael dal Hamasu ultimátum: Máte týždeň, potom vstúpime do Rafahu

03.05.2024 20:20, aktualizované: 22:18

Izrael dal palestínskemu radikálnemu hnutiu Hamas týždeň na to, aby prijal dohodu o prímerí a prepustení rukojemníkov.

petersvec

Bez nacionalizmu, čiže vlastenectva, je každý politik len príživník z peňazí platcov daní a každý vojak len vešiak na uniformu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 262
Celková čítanosť: 1192379x
Priemerná čítanosť článkov: 4551x

Autor blogu

Kategórie