Založ si blog

Zázrak. Hnutie Slovenská liga a strana Vlasť: spoločná kandidátka

Neuveriteľné, stal sa zázrak. Toto nikto nečakal, najmä nie médiá hlavného prúdu. Človek, ktorý porodil štátnosť – Mečiar a človek, ktorý je odhodlaný vrátiť vlasť ľuďom – Harabin idú na spoločnej kandidátke. Všetkých 150 miest si podelili po bratsky, na striedačku.

Od začiatku decembra, do konca kampane, organizujú dennodenne s výnimkou sviatkov v každej obci konferenciu na tému: „Ochránime svoje dieťa – suverenitu, štátnosť s jej piliermi. Cudzie nechceme, svoje si zoberieme späť“. V spolupráci s alternatívnymi médiami ako InfoVojna, Slobodný vysielač, Hlavné správy oznamujú miesto konania a čas. Niekde miestna krčma, niekde Kultúrny dom, niekde dom podporovateľa.

Stranícke centrály dvoch hlavných lídrov aj ich spojených partnerov naplno. Do prvej línie sa zaktivizovali a nastúpili žijúci bývalí poslanci a poslankyne, spolu-otcovia zvrchovanosti, štátnosti a suverenity. Či už v Národnej rade alebo vo Federálnom zhromaždení. Na zhromaždeniach vítajú každého, aj volebného rivala, ktorí chce vyjadriť podporu štátnosti, suverenity, zvrchovanosti. Lebo o ňu ide. O záchranu toho najcennejšieho, čo máme. Suverenity, zvrchovanosti, štátnosti. Nášho spoločného, dnes už dospelého 28-ročného dieťaťa. Menom Slovensko.

Volebné prieskumy ukazujú prudký nárast popularity vlastencov, etatistov, suverenistov, normálnej väčšiny. Liberálno-progresívni anti-štátnici zúria a v zúfalstve žiadajú naliehavú pomoc zo svojich zahraničných centrál. Obrovské dodatočné investície nepomáhajú. Slovenský národ, ten etnický, aj politický, sa aktivizuje. Masívne podporujú návrat normálnosti. Vo voľbách progresívny liberalizmus so všetkými pätolízačmi utrpí drvivú porážku zjednotenými šíkmi vlastencov, suverenistov. Stratégia zabrala. Slovensko je zachránené.

V tom som sa prebudil. Bol to krásny sen. Ale občas treba veriť na zázraky. A vtedy sa aj zvyknú vyskytnúť. Ako sa to zopár razy stalo aj mne osobne.

Kto nepozná plány susedných štátov, ten s nimi nemôže uzatvárať spojenectvá: Sun-Tzu. 11.

26.02.2021

Pokračujem 11. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

Poznaj nepriateľa a poznaj seba, tvoje víťazstvo nikdy nebude ohrozené: Sun-Tzu. 10. časť.

24.02.2021

Pokračujem 10. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

Keď sú vojská nedisciplinované generál nemá autoritu: Sun-Tzu? 9. časť.

22.02.2021

Pokračujem 9. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany Wladyslaw Kosiniak-Kamysz.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

vojna na Ukrajine, Bachmut

ONLINE: Pistorius: Rusi už vyrábajú viac zbraní, než potrebujú proti Ukrajine

25.04.2024 06:00

Veľká časť toho, čo sa vyrobí v ruských vojenských závodoch, nemieri na front na Ukrajine, ale končí v skladoch, tvrdí nemecký minister obrany Boris Pistorius.

Špióni

Kradnuté technológie, sabotáže aj plánované útoky. Európu zaplavujú čínski a ruskí špióni

25.04.2024 06:00

Špiónov, ktorí pracovali pre Čínu, zadržali v Británii aj v Nemecku. Ruských, ktorí pripravovali aj útoky, odhalila nemecká polícia.

petersvec

Bez nacionalizmu, čiže vlastenectva, je každý politik len príživník z peňazí platcov daní a každý vojak len vešiak na uniformu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 262
Celková čítanosť: 1191012x
Priemerná čítanosť článkov: 4546x

Autor blogu

Kategórie