Založ si blog

Prečo má nacionalistov len kolonizovaný národ, nikdy nie kolonizátor?

Výhra politického amaterizmu liberálnych extrémistov v niekoľkých gigantickými cudzími peniazmi platených pseudo-voľbách, v skutočnosti v lotérii, kde majú hráči výšku výhry naznačenú oligarchiou, má už teraz devastačný efekt nielen na prosperitu nášho štátu. Ich explicitne vyjadreným protištátnym nenávistníctvom voči vlastnej štátnosti a voči štátotvornému národu nás Slovákov, je ohrozená najvyššia hodnota každého štátotvorného národa: samotná štátnosť s jej atribútmi a piliermi zvrchovanosti a suverenity. Naposledy to naši nepolitici a amatéri v najvyšších funkciách potvrdili podpisom podhodenej Deklarácie o zahranično-politickom smerovaní SR. Táto vykazuje všetky znaky toho, že bola tvorená v zahraničných protištátkach, alebo na cudzom veľvyslanectve.

Už to samo osebe narúša princíp zvrchovanosti a suverenity, ako základu nášho najvyššieho národno-štátneho záujmu, ktorým je posilňovanie ŠTÁTNOSTI a SUVERENITY. Je to hanebný dokument vyzývajúci na vazalstvo a slepé podriadenie, potvrdzujúci to, že naši traja predstavitelia nechcú suverénny štát. Je to dokument potvrdzujúci štatút poslušnej gubernie. Ja som na opačnom brehu, mojou deklaráciou je tento dokument:

http://www.nitrianskadeklaracia.sk/2017/11/25/nitrianska-deklaracia-za-zachovanie-suverenity-slovenskej-republiky/

Prečo to podpísali? Dve príčiny. Prvá, zbrojnými objednávkami musia splatiť dlh za dosadenie do funkcií a udržiavanie pohodlnej existencie v medziobdobí vytvárania legendy. Druhá, evidentne sa boja hnevu más po prehnaných a nepodložených opatreniach, ktoré uvrhnú veľkú časť národa do biedy. Potrebujú ochranu, tak sa podlizujú cudzej moci. Kto to podpísal? Okrem dvoch nepolitikov aj dáma, ktorá ešte pred 1,5 rokom robila pomocnú silu v protištátke.

Kedysi sa za kolaborantstvo išlo pred súd a do istého väzenia, agenti cudzích mocností boli zastrelení za úsvitu. Dnes podpisujú dehonestujúce deklarácie s rukopisom protištátok, politruckých agentúr, udržiavaných za cudzie korupčné peniaze, presadzujúcich cudzie záujmy. Dokument je návrat do štýlu spred 30 rokov „so Sovietskym zväzom na večné časy a nikdy inak“ aj spred 50 rokov, ba spred 70 rokov, keď iní nepriatelia Slovenska a slovenskosti hľadali a likvidovali buržoáznych nacionalistov. Tých, k akým sa hrdo hlásim, mal som to v papieroch.

Priznávam sa, som nacionalista, som za radikálne decentralizovanú EÚ, som suverenista, som za racionálne členstvo v NATO, bez rinčania zbraňami. Som za rozumné výdavkové priority v čase, keď hrozí brutálny prepad príjmov štátneho rozpočtu nemôžeme rozsadzovať na niečo, čo by sme chceli, ale na čo nemáme.

Otázka je, kto im to podhodil? Nuž tí, ktorí potrebujú zisky, predávať svoje zbrojné výrobky, pokračovať vo výrobe. Korupcia má rôzne formy. Táto je tá najvážnejšia a najnebezpečnejšia. Táto rozkladá štát. Takto sa správajú agenti cudzích záujmov a kolaboranti. Len s nádejou čakám, kedy si národ položí otázku z nadpisu, prečo má nacionalistov vždy len kolonizovaný národ a nikdy nie kolonizátori. Preto, lebo z osočovania vlastencov chcú profitovať kolonizátori.

Skrytý nástup agentov agresívneho ultraľavicového liberalizmu a ich dosadenie do vysokých vládnych funkcií, má už teraz aj ekonomické dôsledky a budú ešte horšie. Ak niekto presadzuje solidaritu v americko-ruskej super-veľmocenskej rivalite našou podporou jednej strany, mal by rátať aj s dôsledkami. Nižšou obsadenosťou našich kúpeľov, našich hotelov, hôr, prípadne aj nižšou vôľou pomôcť nám pri hroziacom hladomore počas obdobia po koronakríze. Práve ruská stredná trieda a jej prípadný záujem o Slovensko, môže pomôcť pri obnove zdevastovanej slovenskej ekonomiky po kríze. Aj preto sa s nimi iné národy nášho kontinentu, napríklad Nemci a Francúzi, diplomaticky bratajú. Naši cudzími korupčnými peniazmi dosadení vládcovia, dnes už mafiánsky triumvirát, svojou nekonečnou politickou, diplomatickou aj ľudskou neosvietenosťou presadzujú EU-rópskejšie pseudohodnoty ako celá EÚ. Aj potom, keď EÚ znovu totálne zlyhala.

Ibaže, verím tomu, že možno sa nám, normálnej drvivej väčšine, stalo dobre. Oni sa zhoväďujú sami. Každým vystúpením predsedu vlády, každou akciou hradu. Žiaľ, pridal sa k nim aj šéf parlamentu. Nám stačí len počúvať. A v správnom čase konať. Spočítať im to aj s úrokmi. A nezabúdať, že aj tá najhoršia vlastná vláda je tisíc razy lepšia, ako tá najlepšia cudzia. Lenže tou úplne najhoršou cudzou vládou je vláda cudzích agentov z domáceho chovu, tváriaca sa ako vlastná. Nezáleží na tom, že si to veľká časť ľudí nechce priznať, dôležité je, že to je FAKT!

Kto nepozná plány susedných štátov, ten s nimi nemôže uzatvárať spojenectvá: Sun-Tzu. 11.

26.02.2021

Pokračujem 11. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

Poznaj nepriateľa a poznaj seba, tvoje víťazstvo nikdy nebude ohrozené: Sun-Tzu. 10. časť.

24.02.2021

Pokračujem 10. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

Keď sú vojská nedisciplinované generál nemá autoritu: Sun-Tzu? 9. časť.

22.02.2021

Pokračujem 9. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

Peter Kmec, Ide o pravdu

Kmec v Ide o pravdu: Denne hovoríme s Bruselom o otvorených témach. Plán obnovy nazývam 'zle zapnutá košeľa'

24.04.2024 11:00

Bol som otvoreným kritikom prípravy Plánu obnovy, po jeho dôkladnej analýze vidíme, že viaceré ciele nie sú realizovateľné, hovorí Peter Kmec.

nehoda, auto

Vodička v Prievidzi narazila ráno do oporného múru. Nafúkala viac než tri promile

24.04.2024 10:52

O treste pre ženu rozhodne Okresný súd v Prievidzi.

Maximilian Krah

Krah i napriek špionážnej kauze zostáva lídrom kandidátky AfD v eurovoľbách. Obvineného asistenta prepustil

24.04.2024 10:52

Krahovho asistenta zatkli pre obvinenia zo špionáže pre Čínu.

Sergej Šojgu

Moskovský súd uvalil väzbu na Šojguovho námestníka. Obvinil ho z korupcie

24.04.2024 10:33

Timur Ivanov je obvinený z prijatia úplatku v "obzvlášť vysokej výške."

petersvec

Bez nacionalizmu, čiže vlastenectva, je každý politik len príživník z peňazí platcov daní a každý vojak len vešiak na uniformu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 262
Celková čítanosť: 1190854x
Priemerná čítanosť článkov: 4545x

Autor blogu

Kategórie