Založ si blog

Logika sluhov zničila ekonomiku, predátor tlieska. Zatiaľ aj korisť.

Neexistuje nič horšie, ako keď sa sluha stane pánom. Našim pánom má byť vláda. Prečo vládca Matovič odovzdal moc do rúk úradníkovi Mikasovi, sluhovi so štyrmi titulmi? Odpoveď je jednoduchá. Kolaborantiagenti cudzích záujmov nie sú páni, oni sú sluhovia. Slúžia pánom, ktorí im zaplatili kampane, ktorí im vytvorili legendy, ktoré si ich živili, aby ich potom inštalovali do funkcií, v ktorých budú slúžiť pánom. Sú sluhovia finančných a mediálnych oligarchov.

Sluha-úradník už zničil slovenskú ekonomiku a sluha-vládca sa prizerá a teší z „úžasného“ výsledku. Ako si ukážeme, sme naozaj prví v boji COVIDom. Ibaže, nanešťastie si zachováme horšie prvenstvo. Čoskoro budeme prví v dôsledkoch, čiže v prehre s COVIDom, v zničení istôt, v prepade životnej úrovne. Možno budeme prví v úrovni hladomoru priamo úmernej hĺbke Mariánskej priekopy potravinovej bezpečnosti, v ktorej sa nachádzame, v rovnako najnižšej úrovni sociálnej bezpečnosti.

Kto teda zatiaľ vyhráva? Vyhrávajú výlučne telekomunikačné, potravinové a farmaceutické siete exkluzívne v rukách oligarchov, v drvivej väčšine cudzích. Víťazia cudzí predátori. Na úkor domácich malých živnostníkov, stavbárov, opravárov, potravinárov, vlastníkov malých predajní, ktorí sú korisťou týchto predátorov, zneužívajúcich pre nich dar prozreteľnosti. Vládcovia-sluhovia ani náznakom nespomínajú potrebu prerozdelenia z nebies zoslaného dodatočného gigantického zisku cudzích predátorov na záchranu domácej koristi. Vládcovia-sluhovia, kolaboranti, agenti, totiž vždy slúžia predátorom. Splácajú im dlh.

Pozrime sa na logiku sluhov a neskôr na to, kto sú tí porazení. Skúsme sa pozrieť na štatistiky bez zaujatosti. Slovensko má po 10 týždňoch od vypuknutia šialenstva dovedna necelých 132 tisíc otestovaných. Čiže sme preverili jedného zo 41 obyvateľov. Máme jedného infikovaného na 3690 obyvateľov. Formálne je na tom v počte 1 infikovaného na 3885 obyvateľov lepšie Grécko, ale má len 1 testovaného na 95 obyvateľov. Len na porovnanie, dnes je v hľadáčiku mediálnych manipulátorov, sluhov platených oligarchickými pánmi, údajná hrozivá situácia v zlom Rusku. Ktoré má pri 6 miliónoch testov otestovaného jedného z 24 obyvateľov. My, ktorí máme asi 60% rozlietanosti Ruska, žiadne veľkomesto, takže žiadne metro, sa chceme porovnávať s Ruskom, ktoré má 15 veľkomiest nad milión obyvateľov a asi 30 miest väčších ako Bratislava, kde je naše epicentrum. Nuž, oni majú jedného infikovaného až na 606 obyvateľov. Veľmi porovnateľne, alebo menej ako najrozvinutejšie štáty „liberálneho“ západu. Zlomok USA, zlomok celej EÚ.

Výpovednejšiu hodnotu má počet obetí. Máme ich naozaj neuveriteľných 27, v prepočítaní na rok je to 0,0025% obyvateľstva!!! Zomrel jeden z 200 tisíc obyvateľov, v drvivej väčšine takí, ktorí mali množstvo diagnóz. Počas posledných 4 rokov bol priemer úmrtí na Slovensku približne 53 tisíc za rok, čiže 1020 za týždeň, čo je úmrtnosť asi 1% obyvateľstva pri relatívne nízkej dožiteľnosti najmä mužov (okolo 74 rokov veku). Za 10 týždňov nám potom zomrelo asi 10 200 blízkych. Priemerne každých 9,4 minúty zomrie u nás jeden človek. Viete aká je logika nemúdreho sluhu na zabránenie úmrtí a postupné znižovanie až do svetového rekordu? Prestaňme robiť a rodiť deti!!! Logické, nie? Vlani nám na cestách zomrelo 245 ľudí pri 13715 nehodách. Za 10 týždňov by to bolo v prepočte 2630 dopravných nehôd a 47 ich obetí. Logika sluhu? Zakážme jazdiť na autách, nebudú nehody, ani obete! Na rozdiel od COVIDu by išlo zväčša o zdravých ľudí v plnom rozkvete života.

Sluhovia mediálnych oligarchov, mediálni manipulátori, si ohľadom obetí COVIDu radi kopnú do Veľkej Británie, ktorá sa opovážila opustiť spolok svetovej dokonalosti. Je pravda, že počet úmrtí majú 10-násobný v porovnaní so Slovenskom v prepočte na obyvateľa. Viac ako tretinu obetí tvoria obyvatelia domov opatrovateľskej služby. Epicentrá sú v troch niekoľkomiliónových veľkomestkých centrách s viac ako 50%-nou migrantskou populáciou (nie som migrant, len dochádzam na týždňovky, som mimo týchto centier). Exponovanosť voči vonkajšiemu svetu len z pohľadu rozlietanosti majú 8-násobnú oproti Slovensku. V prepočte je takmer presne rovnaký pomer infikovaných aj obetí na obyvateľa po príslušných úpravách, keďže Briti majú otestovaného jedného z 30 obyvateľov, čo je o viac ako tretinu navyše. V úmrtnosti na COVID sú na tom oveľa horšie Belgičania, aj Španieli a o trochu horšie aj Taliani. Len o niečo lepšie sú Francúzi. Porovnávaním porovnateľného.

Vládcovia sluhovia majú ešte jeden, tentoraz zaslúžený úspech. Vyprovokovali tie najprimitívnejšie emócie časti najmenej osvietenej masy. Po sociálnych sieťach rozširujúcej závisť, zlosť a útoky proti tým, ktorých predchádzajúce neschopné režimy vyhnali na roboty do zahraničia. Oni sa obetovali pre rodiny, dochádzali, aby ťažko zarobené peniaze spotrebovali doma. A tu si do nich tí najprimitívnejší budú anonymne kopať, podporovať vládnych sluhov v likvidačných, šialených, úradnícko-sluhovských, prehnaných opatreniach tých, ktorým odovzdali moc, aby ich mohli po všetkom obetovať, hodiť zbedačeným masám. Aby ich títo v zúrivosti ukrižovali. Môžeme len dúfať, že svoj hnev obrátia aj na sluho-vládcov, ktorým dali moc v zmanipulovanej lotérii s názvom voľby. A poučia sa. Pochopiteľne, keď budú mať konečne možnosť vybrať si aj skutočných vládcov, teda nekolaborujúcich, neagentov cudzích pánov. Vlastencov, pre ktorých je štátnosť to najcennejšie čo má štátotvorný národ. Aby vlastenecký režim, čiže vláda, mohla vytiahnuť národ z marazmu, do ktorého ho už dostali kolaboranti, agenti, sluhovia cudzích pánov. Porazenými sme my všetci. Čoskoro pochopíme.

Kto nepozná plány susedných štátov, ten s nimi nemôže uzatvárať spojenectvá: Sun-Tzu. 11.

26.02.2021

Pokračujem 11. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

Poznaj nepriateľa a poznaj seba, tvoje víťazstvo nikdy nebude ohrozené: Sun-Tzu. 10. časť.

24.02.2021

Pokračujem 10. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

Keď sú vojská nedisciplinované generál nemá autoritu: Sun-Tzu? 9. časť.

22.02.2021

Pokračujem 9. časťou z trinástich zo seriálu múdrostí staročínskeho Majstra Sun. Tento originálny autorský preklad z roku 1996 poskytujem pre Inštitút sociálno-ekonomických otázok, pre Armádny magazín v Hlavných správach a pre všetky médiá, presadzujúce slobodu slova, ktoré si ho osvoja. Je určený pre všetkých múdrych vlasti oddaných Slovákov bez ohľadu na [...]

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

petersvec

Bez nacionalizmu, čiže vlastenectva, je každý politik len príživník z peňazí platcov daní a každý vojak len vešiak na uniformu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 262
Celková čítanosť: 1190405x
Priemerná čítanosť článkov: 4544x

Autor blogu

Kategórie